Како проверити батерију АирПодс-а на иПхоне-у, Аппле Ватцх-у и Мац-у

Лако је оставити АирПодс у ушима сатима. Желите да проверите проценат батерије у слушалицама пре него што чујете звоно АирПодс-а-скоро је понестало? Ево како да проверите батерију АирПодс-а на иПхоне-у, иПад-у, Аппле Ватцх-у и Мац-у.

Отворите футролу за АирПодс у близини вашег иПхоне-а или иПад-а

Најједноставнији начин да проверите трајање батерије ваших АирПодс-а или АирПодс Про-а је да отворите кућиште близу вашег иПхоне-а или иПад-а када је откључан.

Видећете да АирПодс Цоннецтион Панел клизи нагоре. Поред аутоматског повезивања са вашим уређајем, такође ће вам рећи и трајање батерије АирПодс-а и АирПодс кућишта за пуњење.

Ако желите да видите трајање батерије на појединачним АирПод-овима, носите један пупољак, а други држите у торбици.

Питајте Сири на свом иПхоне-у или иПад-у

Шта ако сте усред шетње или трчања, а не желите да извадите свој иПхоне и футролу за АирПодс? Па, можете питати Сири колико је сока остало у вашим АирПодс слушалицама.

То можете да урадите са својих АирПодс-а, иПхоне-а или иПад-а. Притисните и држите дугме „Сиде/Повер“ на вашем иПхоне-у или иПад-у или двапут додирните/двапут кликните на АирПодс да бисте позвали Сири.

Одатле реците нешто попут: „Колико је батерије остало на АирПодс-има?“ или чак нешто тако кратко као „АирПодс батерија“.

  Шта је електрични моноцикл (ЕУЦ)?

Сири ће очитати трајање батерије АирПодс или АирПодс Про.

Додајте виџет за батерије на иПхоне или иПад

Ако сте страствени корисник панела са виџетима на вашем иПхоне-у или иПад-у, требало би да користите виџет Батерије да бисте пратили трајање батерије свих уређаја повезаних са вашим Аппле паметним телефоном или таблетом. Овде ћете видети свој Аппле Ватцх, АирПодс, Блуетоотх слушалице, па чак и трајање батерије екстерног миша.

Да бисте додали виџет Батерије, превуците прстом налево на почетном екрану вашег иПхоне-а или иПад-а да бисте приказали екран виџета „Тодаи Виев“. Овде превуците прстом до дна екрана и додирните дугме „Уреди“.

Сада додирните дугме Плус (+) поред виџета „Батерије“ да бисте га додали на своју листу.

Можете да користите икону ручке да бисте променили редослед виџета Батерије. Када завршите, додирните дугме „Готово“.

Виџет Батерије ће вам сада показати трајање батерије ваших повезаних АирПодс или АирПодс Про уређаја.

Користите Контролни центар на Аппле Ватцх-у

Ваш Аппле Ватцх може да вам покаже трајање батерије повезаних АирПод-ова из Контролног центра.

Да бисте приступили менију, превуците нагоре од дна сата да бисте открили Контролни центар. Одатле додирните икону процента батерије. Овде, испод трајања батерије Аппле Ватцх-а, видећете трајање батерије ваших АирПодс слушалица.

Ово функционише ако сте АирПодс повезали директно са Аппле Ватцх-ом или ако су повезани са иПхоне-ом који је упарен са Аппле Ватцх-ом.

Користите пречицу Блуетоотх траке менија на Мац-у

Корисници Мац-а треба само да погледају до траке са менијима да би видели трајање батерије својих АирПод-ова. Након што су АирПодс повезани, кликните на дугме „Блуетоотх“ на траци менија.

  ВМваре вСпхере 7: Типови складишта података

Овде задржите показивач изнад својих АирПодс уређаја. У менију ћете моћи да видите проценат батерије ваших АирПодс слушалица и АирПодс кућишта.

Наилазите на проблеме са својим АирПодс или АирПодс Про? Ево како да решите најчешће проблеме.