Како проверити да ли је Минецрафт Реалмс искључен

Постоје хиљаде Минецрафт сервера на којима можете играти. Све док сте власник игре, можете се придружити било ком серверу. Минецрафт сервери су одлични и многи од њих су на мрежи 24 сата дневно, али игра у великој мери зависи од тога са ким играте. Са неким серверима, то је обична анархија због чега постоје Минецрафт Реалмс.

минецрафт реалмс

Минецрафт Реалмс

Минецрафт сервере је лако поставити, али морате да их угостите негде и нису сви спремни за посао. Једноставно је, али одузима много времена и постављање било које врсте сервера по први пут долази са компликацијама које захтевају много гуглања.

Минецрафт Реалмс је званични хостинг сервера компаније Минецрафт. Лакши су за постављање и прилагођени су мањим групама од десет играча.

Да ли је Минецрафт Реалмс угашен?

Сервери се могу покварити и Реалмс није другачији. Они су сервери којима се добро управља, са пуно резервних копија, а професионалци који пазе на све, али сервер може да се поквари без обзира на то. Ако ви и ваши пријатељи не можете да се повежете са доменом, могуће је да Реалмс не ради.

Минецрафт Реалмс нема званичну страницу статуса услуге. Да бисте проверили да ли је услуга искључена, прво место за проверу је Мојанг Статус Твиттер налог.

Ако услуга која се односи на Минецрафт не ради, требало би да дође до ажурирања са налога. Након тога, морате сачекати да се проблем реши.

  Дозволите да ваш телефон звони само ако је то важно [Android]

Проверите Довн Детецтор

Ако Мојанг није објавио ажурирање или нису свесни проблема са Реалмс-ом, можете покушати Довн Детецтор. Довн Детецтор ради на трендовима претраживања корисника. Ако је много људи, чак и оних који не играју на истом Реалм-у као и ви, Гоогле ако Реалмс не ради, то ће се појавити на Довн Детецтор-у.

Ако јесте, сигурно је претпоставити да постоји проблем на страни сервера. Можете да пошаљете твит на налог за подршку Твиттер Мојанг да бисте привукли њихову пажњу.

Закључак

Минецрафт Реалмс су мањи сервери, али многи људи имају постављено сопствено царство. Једно царство може да опслужи само шачицу људи, али сама услуга је огромна. Није нечувено да услуга ове величине и природе пропадне. Уз то, ако сви могу да се повежу са доменом, али ви нисте, мало је вероватно да је Реалмс нестао. Проверите своју везу, дефиниције антивируса и подешавања заштитног зида. Можда су ажурирани или ресетовани и можда блокирају везу.