Како пронаћи Аметист минецрафт

Аметист је нови блок додат у Минецрафт (Јава и Бедроцк) пре неког времена. Ови блокови су углавном декоративни, али можете добити крхотине аметиста од аметиста који се користи за прављење шпијунског стакла. Спигласс је користан и зато ћете желети да пронађете Аметист.

аметист минецрафт

Аметист у Минецрафт-у

Аметист се јавља у пећинама у свету. Мријесте се као читаве геоде и ретке су. Непотребно је рећи да их је тешко пронаћи јер могу бити било где између И 0 и И 70. Њихово рударење је такође мало зезнуто ако желите да добијете крхотине аметиста.

Пронађите Аметист у Минецрафт-у

Најлакши начин до Аметиста у Минецрафт-у је да копате, али то радите пажљиво. Запамтите да се појављују као целе геоде тако да можете прекопати пећину и пронаћи ћете неке.

Потражите подземну пећину
Потражите пећину
Копајте док не будете испод И 0 (пазите да не паднете у лаву)
Пронађите место за почетак копања и направите тунел.

Многи корисници су предложили коришћење рендгенског мода и то ће функционисати, али ако желите да га пронађете сами, потражите га копањем испод земље.

Треба вам брз свет који има Аметист? Користите следећу вредност семена (Бедроцк сеед валуе). Геода Аметист је на 3081, 17 , -122.

Seed value: 1177374759

Можете да конвертујете семе Бедроцк у вредност семена Јава.

Узимање крхотине аметиста

Ако имате пијук који је очаран Силк Тоуцх-ом, можете га убрати из блока аметиста. Ако немате пијук са Силк Тоуцх-ом, крхотине аметиста можете добити обичним гвозденим пијуком. Све што треба да урадите је да обичним гвозденим крамом разбијете грозд од аметиста.

  9 разлога зашто би сви играчи требали користити Стеам

Кластери се могу наћи како расту у аметистној геоди. Они ће поново израсти. Мораћете да се стално враћате до извора да бисте добили крхотине, што је лоша страна овога. Ако добијете пијук са свиленим додиром, можете сакупити блок аметиста који пупи (блок који узгаја пупољке аметиста) и преместити га на своју базу. Затим можете узгајати аметист где год желите. Емитују мало светлости и могу се користити као извор светлости.

Закључак

Аметисти су прилично нови у Минецрафт-у. Касније се може користити за израду других предмета, али за сада можете да направите шпијун са њим и то је користан предмет због којег вреди пронаћи аметист. Што се тиче бакра, велика је вероватноћа да ћете га пронаћи док тражите аметист.