Како пронаћи и користити бакар у Минецрафт-у

Минецрафт добија редовна ажурирања и већина ажурирања се дистрибуира хомогено на свим платформама на којима ради. Ипак, нека ажурирања стижу само до одређених платформи и верзија.

Ажурирања често уводе нове блокове и додатне функције постојећим блоковима.

бакар у минецрафт-у

Бакар у Минецрафт-у

Бакар је уведен у Минецрафт 1.17. Доступан је и на Бедроцк/Виндовс 10 верзији и на Јава верзији. То је прва нова руда која је додата игри од Нетхер Куартза 2013. године.

У Минецрафт Бакар;

Јавља се природно
Има две варијанте: бакар и бакар који је ретка верзија
Може се копати каменим пијуком или више

Појава

Бакар се може копати на И нивоима 0 – 96, међутим, најчешће се налази на и нивоу 48. За одличан увид у то како настаје бакар, погледајте визуелизацију ОМГцрафт-а – Минецрафт савети и упутства на ЈуТјуб.

Обично можете пронаћи бакар у близини гвоздене руде и отприлике је уобичајено. Појављује се у венама од 6 или више, у зависности од верзије Минецрафт-а коју користите.

Ако га копате гвозденом пијуком, добићете више бакарне руде по блоку него ако бисте је копали каменом секиром.

Употреба

Бакар је нов, што значи да још увек нема толико употребе, али може да направи веома важан предмет; шпијунска стакла (телескоп).

Направите шпијун са бакром у Минецрафт-у

Да бисте направили шпијунски стакло са бакром у Минецрафт-у, потребно вам је;

Крхотина аметиста (кластери аметиста се јављају дубоко у пећинама у надземном свету и могу се копати гвозденом пијуком или више)
Две бакарне руде
Гориво (дрво, угаљ, итд.)
Пећ
Сто за израду
Претопити две бакарне руде у бакарне инготе у пећи.
На столу за израду ставите крхотину аметиста у другу ћелију првог реда.
Ставите бакарни ингот у другу ћелију другог реда и у другу ћелију трећег реда.
Биће направљена шпијунска стакла.

Закључак

Бакар се такође може користити за прављење громобрана који може да преусмери муње. Може или не мора бити толико корисна као шпијунска стакла, али постоји. Бакар је донекле јединствен по томе што ће његов блок оксидирати и променити боју ако се остави напољу. Можете га премазати воском да бисте спречили оксидацију. Блок је прилично нов, тако да, иако не прави много ствари, може на крају постати важнији. Није вероватно да ће постати материјал за оклоп, али се може користити за стварање наелектрисаних чизама или чак магнетних поља.