Како пронаћи свој стари Инстаграм биос

Постоје тренуци када бисте желели да поново посетите своју стару Инстаграм биографију и видите цитате или фонтове које сте користили. Иако је Инстаграм раније нудио згодан метод за преглед или копирање ваше биографије, то више није случај. Међутим, још увек постоји решење за приступ старијој биографији. У овом чланку смо објаснили како можете пронаћи свој стари Инстаграм биос.

Како пронаћи свој стари Инстаграм биос (2022)

Проверите стари Инстаграм биос на мобилном уређају (Андроид и иОС)

1. Отворите апликацију Инстаграм и додирните икону свог профила са доње траке за навигацију да бисте приступили свом Инстаграм профилу. Када сте на екрану профила, притисните мени за хамбургер (хоризонталне три линије) у горњем десном углу.

2. У искачућем менију изаберите „Ваша активност“ и додирните „Историја налога“ да бисте пронашли своју Инстаграм биографију. Имајте на уму да вам је Инстаграм раније дозвољавао да видите све своје старе биографије из Подешавања -> Безбедност -> Приступни подаци -> Бивши биографски текстови, али више није доступан.

3. Сада ћете видети историјски преглед кључних промена које сте направили на свом налогу. Прегледајте историју и видећете свој стари биос под насловом „Био“.

4. Иако више не можете да копирате текст у свој Инстаграм биографију, ево заобилазно решење. Направите снимак екрана биографије који укључује текст или цитат који желите да поново посетите. Затим идите на апликацију Гоогле Ленс (бесплатну, интегрисану у неке апликације за камеру на Андроид телефонима) и изаберите снимак екрана. Ово ће вам омогућити да лако изаберете текст и копирате га.

  Како очистити кеш на Фејсбуку

Напомена: Мораћете да користите Гоогле фотографије на иОС-у (бесплатно) да бисте користили функцију објектива. Иначе, можете користити функцију Ливе Тект у иОС-у 15 да бисте издвојили биографски текст са снимка екрана.

5. Коначно, вратите се на Инстаграм апликацију. Додирните слику профила на доњој траци за навигацију и изаберите „Уреди профил“. Сада га можете налепити на Инстаграм и ажурирати своју тренутну биографију.

Често постављана питања

П: Могу ли да проверим стари Инстаграм биос на вебу?

Не, више није могуће прегледати своју стару Инстаграм биографију са веб верзије платформе друштвених медија у власништву Мета. Мораћете да користите Инстаграм-ову мобилну апликацију да проверите свој стари биос.

П: Како избрисати стари Инстаграм биос?

Не можете избрисати свој стари Инстаграм биос из базе података компаније. Међутим, увек можете да промените своју тренутну биографију да бисте заменили стару у свом профилу.

П: Колико пута могу да променим своју Инстаграм биографију?

Не постоји ограничење колико пута можете ажурирати своју Инстаграм биографију. Свој Инстаграм биографију можете мењати онолико често колико желите.

Погледајте своје претходне Инстаграм биолошке текстове

То нас доводи до краја нашег водича за проналажење старих Инстаграм биографија. Док је претходна имплементација за гледање старог биоса била много погоднија, нови приступ функционише сасвим добро све док сте спремни да прегледате историју налога. У међувремену, ако тражите још савета у вези са Инстаграмом, не заборавите да погледате наше чланке о томе како да избегнете Инстаграм сенку и како да знате да ли вас је неко блокирао на Инстаграму.

  11 Цхроме екстензија за фокусирање на посао и уклањање ометања