Како ресетовати на фабричка подешавања Цхромецаст друге генерације


Друга генерација Цхромецаст-а се разликује од прве генерације на много начина, а једна од главних разлика лежи у његовом дизајну. Друга генерација Цхромецаст-а има солиднији, аеродинамичнији изглед, али ако надоградите са прве генерације на другу, једна ствар коју ћете одмах приметити је да на новом уређају недостаје одређено дугме. Дугме, присутно на уређајима прве генерације, омогућило је корисницима да ручно ресетују свој уређај на фабричка подешавања. Можете само замислити колико је то било важно. Пошто више није део уређаја друге генерације, можда се питате како можете поново покренути или фабрички ресетовати Цхромецаст друге генерације. Ево како.

Претпостављамо да сте подесили све Цхромецаст. Друга генерација Цхромецаст-а захтева да имате инсталирану званичну Цхромецаст апликацију на радној површини или мобилном уређају да бисте је подесили, тако да претпостављамо да имате инсталирану апликацију на рачунару или мобилном уређају. Апликација је начин на који ћете фабрички ресетовати уређај.

Ресетовање на фабричка подешавања Цхромецаст-а – Десктоп

На радној површини отворите апликацију Цхромецаст и сачекајте да се учита ваш уређај. Кликните на дугме Подешавања и померите се надоле поред подешавања имена, мреже и језика и локације. Видећете два дугмета; Поново покрените Цхромецаст и вратите Цхромецаст на фабричка подешавања. Кликните на дугме за ресетовање на фабричка подешавања да бисте ресетовали уређај са радне површине.

Цхромецаст фабричко ресетовање – мобилни

Ако сте подесили Цхромецаст користећи иОС или Андроид уређај, отворите апликацију Цхромецаст на наведеном уређају и изаберите свој Цхромецаст на картици Уређаји. Додирните дугме више опција на врху уређаја и изаберите „Подешавања уређаја“ из менија. На страници са подешавањима, додирните дугме за више опција у горњем десном углу ове странице и појавиће се искачући мени. Мени ће имати опције за поновно покретање и ресетовање уређаја.

  Шта је ЛОИ и када се користи?

Када ресетујете Цхромецаст на фабричка подешавања, мораћете поново да га подесите. Опција поновног покретања једноставно рестартује ваш уређај и не захтева да га поново подешавате.