Како сакрити ТВ емисије и филмове на Нетфлику

Нетфлик вам сада омогућава да сакријете наслове из његове библиотеке. Без обзира да ли вам је досадило да вам Нетфлик препоручује одређени филм или ТВ емисију или не желите да ваша деца нешто гледају, можете осигурати да вам Нетфлик то више никада не прикаже.

Ово подешавање је специфично за профил. Када сакријете наслов за један Нетфлик профил, други профили ће и даље моћи да га виде. Ако сакривате наслове са профила детета, размислите о закључавању профила за одрасле помоћу ПИН-а. Ово ће спречити децу да напусте свој ограничени профил и приступе вашем.

Да бисте приступили менију са овим подешавањима, пријавите се на Нетфлик веб локацију у било ком прегледачу на рачунару. Пређите мишем преко иконе профила у горњем десном углу странице и кликните на „Рачун.”

Померите се надоле до одељка „Профил и родитељски надзор“ и кликните на профил са којег желите да сакријете наслов.

Испод профила пронађите опцију „Ограничења гледања“ и кликните на везу „Промени“ са десне стране.

Када се од вас затражи, унесите своју лозинку да бисте потврдили свој идентитет. Ако делите Нетфлик налоге, имајте на уму да свако ко има вашу Нетфлик лозинку може променити ова подешавања.

Да бисте спречили да се одређена ТВ серија или филм појави за овај профил, укуцајте њено име у оквир за текст испод „Ограничења наслова за [Name].” Изаберите наслов када се појави.

Листа ограничених наслова које сте изабрали појавиће се црвено испод оквира за текст. Кликните на „Кс“ десно од било ког тренутно ограниченог наслова да бисте га уклонили са забрањене листе. Када завршите, кликните на „Сачувај“.

  10 најбољих алтернатива за ЦхатГПТ

У менију Ограничења гледања такође можете да подесите максималну дозвољену старосну оцену за овај профил. Ако желите да профил приказује само наслове који су прикладни само за децу, означите поље за потврду испод „Дечији профил“.

Не можете да промените свој примарни Нетфлик профил у профил за децу, тако да ћете морати да додате један или више секундарних профила да бисте изабрали ово подешавање.