Како се одјавити из апликације за размену порука у оперативном систему Виндовс 10


Ако повежете свој Мицрософт налог са Виндовс 10, аутоматски ће се претпоставити да желите да омогућите сваку појединачну апликацију и функцију која захтева повезивање налога. Постоји читав низ ствари које не можете да урадите ако не повежете налог, али су функције које се самоактивирају већи проблем. У оперативном систему Виндовс 10, као иу оперативном систему Виндовс 8, постоји апликација под називом „Мессагинг“ која се аутоматски пријављује ако користите свој Мицрософт налог на систему. Ова апликација је практично јалова са мало или без подешавања и без начина да је искључите, а ипак се попуњава вашим Скипе разговорима. Недостатак подешавања за апликацију укључује опцију „Одјава“ због чега се чини да је једини начин да се решите ове апликације да искључите свој Мицрософт налог са Виндовс 10, али на срећу, то није случај. Можете да се одјавите из апликације за размену порука и ево како.

Апликација за размену порука попуњава ваше Скипе разговоре и то би требало да вам да наговештај о томе како се можете одјавити из ње. Кад год отворите апликацију за размену порука, приметићете да се прозор Скипе видео одмах отвара. Понекад ће од вас тражити да ажурирате информације, а понекад ће вам показати позиве за повезивање које су послали други корисници Скипе-а. Можемо импулсивно да одбацимо овај прозор ако не желимо да користимо Скипе, али овако се одјављујете из апликације за размену порука.

  3 начина да уклоните зелене квачице на иконама на Виндовс радној површини

Уместо да одбаците овај прозор, потражите опцију Подешавања у горњем левом углу.

Одјавите се из Скипе видео апликације тако што ћете кликнути на опцију „Одјава“ у одељку „Налог“ и порука ће такође бити одјављена.

Нажалост, не постоји начин да одустанете од коришћења апликације за размену порука, али и даље останете пријављени на Скипе-у. Можете покушати да деинсталирате апликацију за размену порука помоћу ПоверСхелл команде или користите Скипе-ову десктоп апликацију.