Како се пребацивати између Твиттер налога на Вебу

Дуго сте били у могућности да управљате више налога користећи укључену апликацију Твиттер иПхоне, иПад, и Андроид, али донедавно сте морали да се одјавите и поново пријавите да бисте променили профиле користећи веб интерфејс друштвене мреже. Срећом, то више није проблем.

Пре него што почнемо, треба да приметимо да Твиттер полако уводи могућност пребацивања између налога са веба. Ако ова функција још није доступна на вашем налогу, требало би да буде за недељу или две.

Пријавите се на више Твиттер налога

Када будете спремни да прелазите са једног налога на други, идите на Твитер веб-сајт користећи рачунар и уверите се да сте пријављени на свој примарни профил.

Затим пронађите и кликните на информације о свом профилу у доњем левом углу Твиттер-ове почетне странице.

Требало би да се појави искачући мени. Изаберите дугме „Додај постојећи налог“.

Изаберите

Сада ћете морати да унесете акредитиве за пријаву другог Твиттер налога. Када завршите, кликните на дугме „Пријава“.

Унесите акредитиве свог налога, а затим кликните на

Ако имате омогућену двофакторску аутентификацију, од вас ће бити затражено да унесете сигурносни код послат на ваш паметни телефон или апликацију за аутентификацију.

Када се успешно пријавите на свој налог, бићете преусмерени на почетну страницу тог профила. Требало би да видите информације о новом налогу у доњем левом углу.

Поновите ове кораке за све додатне Твиттер налоге које можда имате.

  Како очистити ХП главу штампача

Пребацивање између Твиттер налога

Сада када сте се пријавили на више Твиттер налога, можете лако да прелазите између њих.

Почните тако што ћете кренути ка Твитер веб-сајт користећи рачунар и проверите да ли сте пријављени на свој примарни налог. Затим кликните на свој профил у доњем левом углу.

Затим изаберите Твиттер профил на који желите да се пребаците, омогућавајући вам да постављате и одговарате на твитове са другог налога.

Немате замењених Твиттер налога на вебу. Можете да поновите ове кораке да бисте се пребацивали између било ког профила.

Одјавите се са својих Твиттер налога

Ако икада пожелите да уклоните један или више Твиттер налога, све што треба да урадите је да се одјавите са профила. Да бисте то урадили, идите на Твитер веб-сајт са рачунара и изаберите свој профил у доњем левом углу.

Ако желите да се одјавите са налога који тренутно гледате, кликните на дугме „Одјави се“. Ако желите да уклоните сваки налог, изаберите дугме „Управљање налозима“.

Одаберите да се одјавите са тренутног налога или изаберите

На крају, кликните на „Одјави се са свих налога“ да бисте се одјавили са сваког Твиттер профила аутентификованог на вашем рачунару.

Кликните