Како се претплатити на Твитцх Стреамер користећи Амазон Приме

Амазон Приме чланство нуди неколико предности, од којих је једна бесплатно Твитцх Приме чланство. Ево како да повежете своје налоге и добијете све предности Твитцх Приме бесплатно.

Шта је Твитцх Приме?

Твитцх Приме је врхунско искуство на сервису за стримовање видео игара које је укључено у чланство у Амазон Приме. Твитцх Приме укључује бонус игре, ексклузивни садржај у игри и још много тога.

За многе људе, највреднија предност Приме чланства је бесплатна претплата на Твитцх канал која долази уз то. Ова погодност директно подржава ваш омиљени стример. Поред тога, можете се поново претплатити (бесплатно) сваког месеца, све док имате активно чланство у Амазон Приме повезаном са вашим Твитцх налогом.

Посетите Страница са честим питањима за Твитцх Приме Гуиде за пуну листу бенефиција.

Повежите своје Твитцх и Амазон Приме налоге

Да бисте добили приступ бесплатном чланству у Твитцх Приме, морате да повежете свој Амазон Приме налог и Твитцх.тв налоге. Да бисте то урадили, идите на Амазон Твитцх Приме.

Кликните на „Пријава“ у горњем десном углу, а затим унесите информације о свом Амазон Приме налогу.

Кликните

Након што се пријавите на свој Амазон налог, кликните на „Повежи Твитцх налог“. Тада ће вам бити затражено да се пријавите на свој Твитцх налог. Потврдите да су налози повезани, а затим идите на Трзај да бисте започели са својом претплатом на Приме.

  Ево како гледати НБА плеј-оф без кабловске

Кликните

Како се претплатити на Твитцх Стреамер

Када одлучите да се претплатите на Твитцх стример преко свог Приме чланства, тој особи дајете 4,99 долара.

Да бисте се претплатили на стримера, идите до његовог или њеног профила, а затим кликните на „Претплати се“ на врху странице.

Кликните

Ако сте се први пут претплатили на стример са свог Твитцх Приме налога, бићете упитани да ли желите да користите бесплатну месечну претплату за овај стример. Кликните на „Да“ да бисте се претплатили на тај стример на месец дана без додатних трошкова.

Међутим, након што се претплатите на стример преко свог Приме чланства, морате да сачекате месец дана пре него што поново можете да користите бесплатну претплату. Ако желите да подесите претплату која се понавља, поново кликните на „Претплати се“, а затим изаберите опцију „Настави претплату“.

Ако одлучите да своју претплату на Приме претворите у претплату која се понавља, биће вам наплаћена месечна накнада од 4,99 УСД. Морате ручно да се претплатите на стример сваких 30 дана да бисте поново користили своју претплату на Твитцх Приме.

Како да видите своје тренутне претплате

Можете да видите своје претплате у било ком тренутку на Трзај. Да бисте то урадили, кликните на своју слику профила у горњем десном углу, а затим кликните на „Претплате“.

Кликните

Страница „Претплате“ приказује све ваше тренутне (и истекле) претплате, заједно са погодностима претплате, датумима истека и да ли је свака плаћена или Приме.

Како се поново претплатити на стример преко Твитцх Приме-а

Након што се претплатите на стример преко повезаног Приме налога, морате да сачекате месец дана пре него што се поново претплатите.

  Исправите грешку која је настала приликом учитавања квалитетније верзије ове фотографије на иПхоне

Да бисте проверили своје претплате, кликните на свој аватар у горњем десном углу на Трзај, а затим кликните на „Претплате“. Појављује се листа ваших тренутних, поклоњених и истеклих претплата.

Све ваше тренутне претплате биће на картици „Ваше претплате“. На слици испод видите да је Приме чланство коришћено за претплату на стример.

Датум истека претплате на

Можете или да платите да бисте се поново претплатили сада или да користите своје Твитцх Приме чланство да платите још једну претплату на стример након што истекне.

Претплата је одличан начин да финансијски подржите своје омиљене Твитцх стримере. И, ако се претплатите путем Твитцх Приме чланства, то можете учинити без трошења новчића!