Како се придружити Зоом састанку телефоном

Алати за састанке на мрежи обично покривају све главне платформе које се користе, тј. десктоп платформе (Виндовс, мацОС и Линук) и мобилне платформе (иОС и Андроид). Зоом има десктоп апликације, мобилне апликације и има веб апликацију која омогућава свакоме да буде домаћин или да се придружи Зоом састанку из модерног десктоп претраживача.

Зоом се генерално ослања на сопствену апликацију или прегледач да би радио, међутим, постоји још један метод који можете користити да се придружите Зоом састанку; диал-ин.

Придружите се Зоом састанку телефоном

Зоом даје корисницима могућност да се придруже састанку телефоном. Ово им омогућава да одустану од инсталирања апликације Зоом и једноставно позову број телефона да уђу на састанак. Уместо да користи интернет преко ВиФи мреже или 3Г или 4Г мреже, корисник упућује мрежни позив. Метода диал-ин се може користити са паметног телефона и може се користити са обичног стоног телефона или фиксног телефона.

Подесите број телефона за Зоом састанак

Зоом не додељује аутоматски број за позивање за све састанке. Мора се поставити пре почетка састанка и мора се поделити са учесницима. Да би подесио број телефона за Зоом састанак, домаћин мора;

Имајте професионални Зоом налог
Претплатите се на додатак за аудио план

Придружите се Зоом састанку путем телефона

Да би се придружио Зоом састанку телефоном, кориснику је потребан само број телефона и лозинка за састанак да би се придружио. Не мора да има професионални план.

  Да ли Куест Диагностицс узима кораке?

Позовите број телефона за састанак. Требало би да буде у позивници или можете погледај овде.
Уверите се да имате спреман ИД састанка за састанак.
Унесите ИД број састанка и завршите га симболом хеш/фунта.
Унесите ИД учесника ако га имате. Ако није, притисните симбол хеш/фунта да прескочите корак.
Унесите шифру/лозинку за састанак ако се то од вас затражи, а затим притисните симбол хеш/фунта.
Сачекајте да вас домаћин пусти на састанак.

Закључак

Зоом-ови бесплатни планови су прилично ограничени, али учесницима састанка није потребан ако се позивају. Домаћини састанка такође могу да се укључе на састанак. Једина разлика је што ће морати да унесу додатни код, али остатак процеса је мање-више исти. Лоша страна је што имате ограничене контроле, тј. можете сами да искључите и укључите звук. Друге контроле (укључујући видео и дељење екрана) неће бити доступне.