Како се пријавити за Пхило-ову онлајн ТВ услугу уживо

Пхило чини ТВ уживо приступачнијом са 50+ канала и неограниченим ДВР могућностима за 20 УСД месечно. Са каналима као што су Анимал Планет, Фоод Нетворк и Хистори Цханнел, Пхило има понешто за свакога. Ево како да се пријавите и одмах добијете приступ!

Фило оглашава бесплатну седмодневну пробну верзију. Ако се пријавите за ТВ услугу уживо и на захтев са телефонским бројем, добијате неограничен приступ 48 сати. Након тога, морате да наведете податке о својој кредитној картици да бисте откључали пет преосталих дана пробног периода.

Ако користите адресу е-поште за претплату, морате да наведете податке о својој кредитној картици да бисте започели.

Пријавите се за Пхило са својим бројем телефона

На Пхило вебсите, од вас ће бити затражено да унесете свој број телефона да бисте се пријавили за услугу. Урадите то, а затим кликните на „Започните“.

Добићете код и везу на паметном телефону да се региструјете за Пхило. Можете да додирнете везу да бисте завршили регистрацију или „Унесите код уместо тога“. (Ова упутства покривају последњу опцију.)

Славина

Откуцајте код који сте добили у текстуалној поруци, а затим додирните стрелицу да бисте наставили.

Сада сте се успешно пријавили за Пхило! Можете уживати у 48 сати бесплатне телевизије уживо пре него што морате да предате податке о својој кредитној картици.

Тхе

Пријавите се за Пхило са својом адресом е-поште

на Пхило’с вебсите, унесите своју адресу е-поште у поље „Започните претплату“, а затим кликните на „Започните“.

  7 генератора имена кланова за игре за ваш тим

Кликните

Овај метод захтева да Филоу дате информације о својој кредитној картици пре бесплатног пробног периода. Унесите тражене информације да бисте наставили.

Тхе

Након што унесете потребне информације, кликните или додирните „Претплати се“.

Кликните

Фило сада тражи да потврдите своју адресу е-поште. У е-поруци коју добијете кликните на „Пријави се за Пхило“ да бисте отишли ​​на страницу за потврду.

Кликните

Након што потврдите своју адресу е-поште, имаћете неограничен, бесплатан приступ Пхило-овој ТВ услузи уживо и на захтев седам дана до истека пробног периода.

Тхе

Уз Пхилоову услугу стримовања, добијате преко 50 ТВ канала уживо и ДВР по разумној цени од 20 долара месечно. Осим тога, можете да гледате снимљени садржај до 30 дана након његовог првобитног емитовања. Никада више нећете пропустити премијеру или финале сезоне!