Како сортирати свој Фацебоок феед по најновијим

Кад год Фацебоок ажурира свој интерфејс, познате функције може бити тешко пронаћи. Иако је могућност сортирања вашег Фацебоок фееда према најновијим још увек доступна, она се преселила на мало другачију локацију.

Сортирајте феед према најновијем у новом дизајну Фацебоока

Ако већ нисте омогућили нови Фацебоок Десктоп интерфејс, већина би требало да има опцију за надоградњу и пребацивање одмах. Овај нови дизајн ће вероватно заменити тренутни Фацебоок интерфејс у ​​будућности. Али за сада, већина налога може да се мења између два интерфејса у било ком тренутку.

Да бисте сортирали свој Фацебоок феед према најновијем, почните тако што ћете отићи на Фацебоок-ов веб-сајт у било ком десктоп претраживачу и пријавите се на свој налог. Када омогућите нови Фацебоок интерфејс, кликните на „Види више“ на левој бочној траци. На овој бочној траци можете приступити широком спектру додатног садржаја, укључујући нови Фацебоок Гаминг сервис за стриминг.

Померите се надоле кроз ову проширену листу да бисте пронашли дугме „Најновији“. Кликните на њега и Фацебоок ће освежити страницу.

Сви постови вашег фида у центру ваше главне странице ће сада бити сортирани по датуму, са најновијим објавама на врху. Ово, нажалост, неће бити трајна промена, јер ће се друштвена мрежа повремено враћати на алгоритамски приказ. Мораћете да следите ова упутства сваки пут када желите да сортирате свој Фацебоок на овај начин.

Сортирајте феед према најновијем у Фацебооковом старом дизајну

Ако користите старији интерфејс Фацебоок-а, и даље можете сортирати свој Фацебоок феед према најновијем. Кликните на три хоризонталне тачке поред „Невс Феед“ на левој бочној траци, а затим изаберите опцију „Најновији“.

  9 најбољих софтвера за рачуноводство управљања имовином за станодавце

Као и код новог дизајна, мораћете да омогућите ову поставку сваки пут када затворите или освежите фид.

С обзиром на то да је цео овај интерфејс потпуно нов за милионе корисника Фејсбука, можда ће доћи до неких промена у будућности како повратне информације почну да се пристижу. Остаје да се види да ли то има утицаја или мења начин на који је Фацебоок Феед сортиран.