Како тражити и додати ГИФ-ове у Твиттер Мобиле Апп


Твиттер већ дуго подржава могућност репродукције ГИФ-ова. Можете твитовати ГИФ слику и она ће се репродуковати на временској линији и на десктопу и на мобилним апликацијама. Исто тако, можете да повежете ГИФ и он ће се репродуковати. За разлику од Фацебоок-а, Твитер је био веома прилагођен овом формату слике и такође се прекомерно користио на њему. Од недавног ажурирања Твитера, сада можете да тражите и твитујете ГИФ-ове из мобилних апликација. Ево како.

Кликните на дугме „Направи нови твит“, биће ново дугме ГИФ између слике/видеа и дугмета за анкету. Додирните га да бисте потражили ГИФ или да бисте прегледали једну од постојећих брзих категорија.

Додирните ГИФ који желите да твитујете да бисте га уметнули и додирните „Твитуј“. ГИФ-ови долазе из неких од најпопуларнијих онлине ГИФ складишта. Онај у доњем примеру долази од Риффси-ја и иако пише ‘Виа ГИФ Кеибоард’, не морате да имате апликацију истог имена инсталирану на свом уређају да бисте тражили и додали ГИФ у свој твит.

Са додатком ГИФ-а, не можете додати друге слике или анкету у твит. Можете додати текст и своју тренутну локацију. Ако желите да твитујете више ГИФ-ова, ни то не можете да урадите. Једини начин да твитујете више ГИФ-ова је да их отпремите из складишта уређаја преко дугмета „Фотографија“. Уз то, Твиттер барем побољшава подршку за ГИФ-ове, док их Фацебоок и даље избегава. Узимајући у обзир многе начине на које Твиттер покушава да постане све више и више као Фацебоок, ГИФ дугме је добродошла промена.

  12 Нотион контролне табле шаблона за беспрекорно управљање задацима

Твиттер за Андроид верзију 5.97.0 и Твиттер за иПхоне верзију 6.47.1 имају нову ГИФ опцију. Ако је ваша апликација ажурирана, можда ћете морати да сачекате неко време пре него што се нова верзија пренесе у вашу локалну продавницу апликација.