Како угнездити фасцикле унутар фасцикли у иОС 9


иОС долази са неким апликацијама које нико никада не користи. Када је Аппле коначно дозволио корисницима да их све преместе у фасциклу и склоне из видокруга, сви су клицали. Од иОС 7, Аппле је на неки начин дозволио корисницима да угнезде фасцикле унутар фасцикли. Кажемо ‘некако’ јер то тада није било лако урадити и често је захтевао муњевит рефлекс. Са иОС-ом 9 је постало много лакше, мада и даље постоји мали трик како угнездити фасцикле унутар фасцикли. Ево водича корак по корак за угнежђивање фасцикли унутар других фасцикли иОС 9.

Корак 1: Поставите фасциклу коју желите да угнездите и фасциклу у коју желите да је угнездите. Одредишна фасцикла, односно фасцикла у коју ћете угнездити фасциклу мора да се помери на прву страницу вашег почетног екрана. Мора да се налази у горњем десном углу, тј. требало би да буде четврта ставка у првом реду (погледајте леви снимак екрана испод).

Корак 2: Преместите фасциклу коју желите да угнездите на исту страницу на почетном екрану. Можете га ставити где год желите.

Корак 3: Уђите у режим за уређивање почетног екрана тако што ћете додирнути и задржати икону апликације или фасцикле. Када све иконе и фасцикле почну да се померају, додирните и држите фасциклу коју желите да угнездите. .

Корак 4: Док још увек држите фасциклу, додирните одредишну фасциклу (негде у горњем левом углу иконе фасцикле) и она ће се отворити (десни снимак екрана).

  Заглавили сте на иОС-у 16? Користите ове апликације да бисте добили функције иОС 17

Корак 5: Превуците и отпустите фасциклу у отворену фасциклу и угнездили сте фасциклу у другу фасциклу.

Постоји мали трик за отварање одредишне фасцикле; морате да додирнете веома специфичну област која се налази негде између статусне траке и горњег левог дела фасцикле. То је компликовано. Испробајте видео испод да видите да ли имате идеју где да додирнете.

Преко Лифехацкер-а