Како уклонити налоге е-поште из апликације Маил на иПхоне-у и иПад-у

Када додате свој Гоогле налог на свој иПхоне или иПад у апликацији Подешавања, додајете свој Гмаил налог у апликацију Маил. Ако више волите да користите клијенте е-поште треће стране, можете да уклоните налоге е-поште из апликације Маил на свом иПхоне-у или иПад-у.

Помоћу апликације Подешавања можете да се одјавите са било ког налога е-поште (укључујући Гмаил, Оутлоок и иЦлоуд), а да и даље наставите да користите налог за синхронизацију белешки, контаката и тако даље.

Да бисте то урадили, отворите апликацију „Подешавања“ на свом иПхоне-у или иПад-у и идите на одељак „Лозинке и налози“.

Овде ћете видети све налоге на које сте пријављени. Додирните налог да бисте видели његове фине детаље.

Затим додирните прекидач поред опције „Пошта“ да бисте онемогућили синхронизацију е-поште. Приметићете да ће одређено пријемно сандуче е-поште нестати из апликације Маил.

Можете се вратити на одељак „Лозинке и налози“ и следити исти поступак за уклањање налога е-поште са других услуга.

Процес прекида везе између налога е-поште и апликације Маил функционише за све налоге трећих страна. Ако желите да уклоните иЦлоуд налог е-поште, кораци су мало другачији.

Отворите апликацију „Подешавања“ и додирните свој Аппле профил који се налази на врху менија.

Овде додирните опцију „иЦлоуд“.

Сада, померите се надоле и додирните прекидач поред опције „Пошта“.

Ваша иЦлоуд е-пошта је сада онемогућена и више се неће појављивати у апликацији Аппле Маил.

Да бисте потврдили, можете поново отворити апликацију „Маил“. Уместо да видите своје уобичајено пријемно сандуче е-поште, видећете екран добродошлице који од вас тражи да се пријавите на налог.

  Како ухватити Покемона при првом бацању у Покемон Го

Ако не волите да користите апликацију Маил, препоручујемо Гмаил апликација. А ако желите нешто са додатним функцијама и бољим уклапањем и завршном обрадом, испробајте Апликација Спарк.

Да ли се придржавате апликације Маил за један од својих налога? Покушајте да конфигуришете подешавања поште за боље искуство.