Како уклонити неактивну резиденцију играча у „Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс“

Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс је одлична игра за дељење са пријатељима и породицом, али понекад ће лични играч поставити шатор на досадно место и никада више неће играти. Ослобађање њиховог шатора или куће подразумева брисање њихових података играча Анимал Цроссинга. Ево како да то урадите.

Проблем и алтернативно решење

Понекад други играчи на вашем острву Анимал Цроссинг постављају своје шаторе на незгодне локације. На пример, можда бисте желели да направите пејзаж око своје куће, али вам смета локација куће другог играча.

Ако играч планира да настави да игра на вашем острву, могуће је касније у игри (када се испуне одређене прекретнице) да играч са лоше постављеном кућом плати велику суму звона Ресидент Сервицес да преселити своју кућу на другу локацију.

Али ако играч са шатором или кућом која крши правила не планира да поново игра игру, онда је најбоље размислити о уклањању података о играчу (што игра назива „брисање регистрације резидента“). Ово ће потпуно избрисати играча из Анимал Цроссинга и уклонити његов шатор или кућу.

Како уклонити пребивалиште из Анимал Цроссинга брисањем података играча

Пре било каквог брисања, увек је најбоље да питате другог играча да ли је у реду да уклони њихов налог. Ако кажу „да“ или немају планове да поново играју игру, онда сте спремни.

Покрените Анимал Цроссинг и покрените игру као играч којег желите да уклоните из игре. Уверите се да сте изабрали тачан налог или бисте грешком могли да избришете погрешног играча.

  Како користити команду цхроот на Линуку

Када дођете до насловног екрана, притисните дугме „-“ (минус) на левом Јои-Цон-у да бисте отишли ​​у мени Подешавања.

Тамо ћете видети Тома Ноока и он ће вас упозорити о промени напредних подешавања и рећи да деца треба да добију помоћ од родитеља. Када вас Ноок пита која подешавања желите да промените, изаберите опцију „Сачувај подешавања података“.

У следећем избору менија изаберите „Избриши регистрацију резидента“.

Том Ноок ће вас упозорити да ће сва сећања на овог играча и њихову имовину бити уклоњена из игре. То укључује њихов дом, новац, километре, а сви становници острва ће заборавити да је играч икада постојао.

Ако сте у реду са ризицима, Ноок ће потврдити да желите да наставите. Изаберите „Делете Ресидент Регистратион“ други пут.

Видећете последњи екран са упозорењем/потврдом. Изаберите опцију „Избриши“.

Игра ће потврдити да су подаци играча избрисани.

Сада можете да притиснете физичко дугме Почетна на десном Јои-Цон-у, изаберете икону Анимал Цроссинг, вратите играче на свој главни налог, а шатор или кућа која је увредљива треба да нестане из игре.