Како учествовати у манифестацији „Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс“ Дани природе

Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс је добио ново ажурирање које укључује посебан догађај за Дан природе. Почевши од 23. априла 2020. до 4. маја 2020., играчи могу да зараде специјалну награду испуњавањем Ноок Милес+ активности у вези са Даном планете Земље. Ево како да почнете.

Ажурирајте Анимал Цроссинг на свом Нинтендо Свитцх-у

Пре него што догађај може званично да почне, ваш Нинтендо Свитцх мора бити повезан на Ви-Фи да бисте преузели нову верзију фирмвера игре 1.2.0.

Ако је Нинтендо Свитцх повезан на Ви-Фи, од вас ће бити затражено да ажурирате игру. Ако сте пропустили аутоматско преузимање ажурирања, идите до покретача Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс на почетном екрану Нинтендо Свитцх-а, а затим изаберите Опције притиском на дугме „+“ на десном Јои-Цон контролеру.

Ако сте ажурирани на најновију верзију, видећете „Вер. 1.2.0” у горњем левом углу испод назива наслова. Ако није, изаберите „Ажурирање софтвера“ и „Преко интернета“ да бисте преузели ажурирање верзије на свој Нинтендо Свитцх.

Притисните физичко дугме „А“ на свом контролеру да бисте поднели промене.

Када покренете Анимал Цроссинг, верзија игре се приказује у горњем десном углу екрана. Требало би да пише „Верзија 1.2.0“ да означи почетак догађаја за Дан природе.

Нинтендо Онлине претплата није потребна за почетак овог догађаја.

Преузимањем најновије закрпе, Исабелле или Том Ноок ће најавити почетак догађаја за Дан природе током своје дневне најаве.

  9 најбољих софтвера за аналитику производа за модерне СааС апликације

Након покретања игре, време је да уловите новог лика, Леифа Леифа, у Ресидент Сервицес Плази.

Леиф’с Гарден Схоп Селецтион

Леиф Лејф је био власник баштенске продавнице који је први пут представљен у Анимал Цроссинг: Нев Леаф, а вратио се током новог догађаја Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс Натуре Даи.

Леиф ће поставити своју тезгу за баштованство у Ресидент Сервицес Плаза, где продаје цвеће и цветајуће грмље. Неко од цвећа које Леиф нуди неће бити доступно у Ноок’с Цранни, па пажљиво проверите његов избор!

Ево кратке листе нових артикала из грмља које Леиф продаје током догађаја:

Азалеје (цветање у пролеће): розе, беле
Камелије: розе, црвене
Хибискус (цвета лети): црвена, жута
Хортензија (цвета у јесен): плава, ружичаста
Божиковина (цветање зими): Црвена
Чај од маслине: наранџаста, жута

Као што видите, неки од ових грмова ће бити у сезони, а неки не, али Леиф ће продати тачно један грм у сезони док ће други бити насумични жбун који тренутно није у сезони.

Додатна звона за коров

Током овог догађаја, Леиф ће купити било који коров који му донесете по вишој стопи од Ноок’с Цранни—20 звона по гомили корова.

Ноок Милес+ изазови и награде

Када напустите кућу на почетку првог дана, обавезно проверите своје поштанско сандуче. Том Ноок вам је послао писмо поштом у којем вас обавештава о почетку активности Ноок Милес+ које су доступне током догађаја за Дан природе.

Пре него што почнете да садите своје нове баштенске ствари, обавезно свратите у Ресидентиал Сервицес да разговарате са Томом Нооком о догађају Ноок Милес+.

  Како да поправите грешку УПнП није успео на Ксбок-у

Он ће вам рећи да постоји посебна награда за оне који учествују у Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс Натуре Даи, а ако сте већ завршили један Ноок Милес+ изазов, он ће вам поклонити рецепт за живу ограду који можете направити на ДИИ Воркбенцх.

Ако почињете своје путовање у хибридизацији ретког цвећа, догађај за Дан природе је одлично место за почетак. Чак и ако нисте заинтересовани за развој тих јединствених сојева, догађај Натуре Даи нуди добродошлу нову дозу прогресије и могућности поновног играња у игри.