Како учинити дугачке Твиттер теме лакшим за читање и дељење

Ако проводите много времена на Твитеру, сигурно ћете наићи на дугачку нит на Твитеру. Уместо да га читате на Твитеру, користите веб локацију апликације Тхреад Реадер и бот да бисте направили веб страницу за лако читање.

Твеетстормс су нови постови на блогу. Уместо да напишу кратак пост на блогу на Медиум-у или на сопственој веб страници, многи блогери или брендови одлучују да објављују дугачке Твиттер теме. Твитер сада заиста олакшава објављивање више твитова заједно као нити, тако да ово не би требало да буде изненађење.

Али када сте на другој страни теме, искуство читања дугачке Твиттер теме није тако добро. Да не спомињемо, не постоји лак начин да се дели Твитер тема са пријатељем који не користи Твитер (нешто што су блогови схватили пре неколико деценија).

Тхе Апликација Тхреад Реадер решава оба проблема. Веб локација, у комбинацији са својим Твиттер ботом, помаже вам да одмотате дугачке Твиттер теме и генерише јединствену веб страницу за њу. Можете са лакоћом прочитати Твиттер нит на веб страници и поделити ту УРЛ адресу са пријатељем који не користи Твиттер.

Почните тако што ћете пронаћи последњи твит у нити коју желите да отворите и одговорите на њега. Овде означите „@тхреадреадерапп“ и откуцајте „унролл“.

Након што пошаљете одговор на твит, добићете обавештење од Твиттер апликације Тхреад Реадер са везом до одмотане Твиттер нити. Отворите везу да прочитате тему у форми блога.

Ако не желите да затрпате обавештења корисника, такође можете цитирати ретвеет нити. У текстуални оквир за коментар додајте „@тхреадреадерапп унролл“. Добићете одговор са везом до одмотане нити.

  9 начина на који техника која се може носити може бити корисна за старије особе

Обе ове методе на неки начин укључују ваш Твиттер профил. Ако не желите да затрпавате фидове својих пратилаца, уместо тога користите веб локацију апликације Тхреад Реадер.

Прво, копирајте везу на Твиттер нит. Ако користите прегледач на рачунару, то можете лако да урадите са УРЛ траке. Ако користите апликацију, додирните дугме „Дели“ на твиту и изаберите опцију „Копирај везу у твит“.

Затим отворите Веб локација апликације Тхреад Реадер у претраживачу по избору, налепите УРЛ у оквир за текст и кликните на дугме „Пронађи одмотај“.

Веб локација ће вам сада показати одмотану Твиттер нит на сопственој јединственој страници.

Ако установите да неки твитови недостају или је нит ажурирана, можете да скролујете до дна странице и кликнете на везу „Присилно освежавање“ да бисте натерали апликацију Тхреад Реадер да поново учита нит.

Као што смо поменули горе, апликација Тхреад Реадер пружа минималан и углађен интерфејс за читање дугих нити. Аутоматски увози све фотографије и приказује везе са богатим прегледима. Такође нумерише све твитове у нити.

Можете да пређете мишем преко твита и кликнете на њега да бисте отворили одређени твит на Твиттер веб локацији.

Да ли је ваша временска линија на Твитеру превише претрпана? Користите листе да бисте креирали различите временске линије на Твиттер-у на основу тема и интересовања, а затим закачите листе на почетни екран Твиттер-а за боље искуство читања.