Како учитати спољне титлове када пуштате филм на Цхромецаст-у


ВЛЦ плејер тек треба да дода подршку за Цхромецаст. ВЛЦ плејер може да репродукује било коју врсту датотеке и има неке сјајне карактеристике које иначе недостају подразумеваним медијским плејерима који долазе са нашим оперативним системима. Људи га користе преко својих подразумеваних плејера једноставно зато што је тако невероватан и недостатак подршке за Цхромецаст је проблем. Једна сјајна функција ВЛЦ-а је могућност учитавања екстерних титлова. Виндовс Медиа Плаиер вам једноставно неће дозволити да то урадите, а пошто ВЛЦ још увек не подржава Цхромецаст, немамо толико опција у погледу медијских плејера који ће то учинити уместо нас. То ипак не значи да немамо могућности. Ево два начина за стримовање видеа/филма на Цхромецаст и учитавање екстерних титлова са Мац-а или ПЦ-а.

АирФлов – апликација за рачунаре

АирФлов је бесплатна апликација за десктоп рачунаре доступна и за ОС Кс и за Виндовс која подржава много различитих видео формата и такође вам омогућава да учитавате титлове са спољне датотеке на вашем систему. Једноставно инсталирајте апликацију и превуците и отпустите датотеку коју желите да пустите у апликацију. Кликните на дугме Цаст на врху да бисте се повезали са својим Цхромецаст уређајем.

Када се датотека дода, отворите падајући мени „Титлови“ испод прегледа видеа. Изаберите „Учитај екстерно“ и пронађите и изаберите датотеку са титловима. Титлови ће сада бити приказани на вашем ТВ-у/монитору. Можете прилагодити боју и величину титлова.

Преузмите АирФлов

  Како онемогућити аутоматско попуњавање образаца у Гоогле Цхроме-у

Преко Лифехацкер-а

Видеостреам – Цхроме апликација

Видеостреам Цхроме апликација је једна од најпопуларнијих Цхроме апликација за пребацивање на Цхромецаст. Отворите свој видео у апликацији Видеостреам и кликните на дугме „Подешавања језика“ поред траке за претрагу.

У искачућем прозору са подешавањима језика кликните на дугме „Додај екстерну датотеку титла“ и потражите и изаберите датотеку са титловима. Затворите подешавања језика и уживајте у свом филму са титловима. Морате имати званичну екстензију Цхромецаст инсталирану у Цхроме-у.

Инсталирајте Видеостреам из Цхроме веб продавнице