Како штампати коментаре само у Ворд-у

Када сарађујете на документу са неколико људи, остављање коментара је суштински део процеса. Можете да одштампате документ заједно са коментарима, али шта ако желите да одштампате само коментаре? Можете то да урадите.

Зашто бисте желели да одштампате само коментаре на документу? Постоји неколико разлога. Можда само желите штампану копију коментара које можете сачувати за своју евиденцију. Или можда желите да седнете са сарадницима као група и погледате документ и коментаре одвојено. На крају крајева, штампана страница пуна измена и коментара може бити мало неодољива. Шта год да је ваш разлог, Ворд то олакшава.

Штампање само коментара

Прво отворите документ који садржи коментаре које желите да одштампате. На картици „Преглед“ кликните на дугме „Прикажи ознаке“.

На врху падајућег менија видећете „Коментари“. Ако постоји квачица поред њега, онда ништа не треба да се ради овде. Ако не, само напред и изаберите то.

Такође је вредно напоменути да имате опцију да, уместо да штампате све коментаре, одштампате само коментаре специфичне за рецензенте. Да бисте то урадили, изаберите „Одређени људи“ из менија и изаберите одређеног рецензента чије коментаре желите да задржите са листе која се појави. У супротном, задржите изабраним „Сви рецензенти“.

Затим изаберите картицу „Датотека“.

У левом окну изаберите опцију „Штампај“.

Појавиће се неколико различитих опција, заједно са прегледом документа. На врху одељка „Подешавања“ изаберите опцију „Одштампај све странице“.

У менију Документ који се појави, у одељку „Информације о документу“ изаберите опцију „Листа марака“. Такође, уверите се да је опција „Принт Маркуп“ изабрана на дну.

  Како инсталирати Екодус за Коди на било који уређај

Затим, изнад менија „Подешавања“, кликните на „Штампај“.

Сада ћете имати штампану верзију само коментара документа.