Мапирајте тастере за јачину звука за обављање брзих радњи [Android]

Прошли су дани када су се телефони користили само за гласовне позиве. Ових дана, ваш паметни телефон може бити моћнији од вашег личног рачунара, а са правим скупом алата, може бити непроцењива предност за ваш животни стил. Андроид је бриљантан оперативни систем када је у питању брзо и ефикасно обављање задатака јер је ОС отвореног кода дизајниран да обавља све задатке уз неколико једноставних додира на екрану и превлачења, али ако и даље волите да користите физичка дугмад, КуицкЦлицк је бесплатна апликација то вам може омогућити да то паметно постигнете. Овај мали комад софтвера вам омогућава да мапирате тастере за јачину звука на вашем уређају за брзо обављање честих радњи као што су покретање апликације, приступ подешавањима, укључивање блица итд.

У основи, апликација вам омогућава да доделите одређене команде или апликације тастерима за подешавање јачине звука. Али пошто Андроид уређај има само два дугмета за јачину звука, КуицкЦлицк вам омогућава да подесите унапред дефинисане секвенце кликова тастера за јачину звука да бисте доделили више радњи. На пример, једноставна секвенца појачавања и смањивања јачине звука се може користити за приступ подешавањима, док вам може омогућити да отворите апликацију калкулатора. Пошто можете да креирате много таквих секвенци, можете да користите ову апликацију да доделите и извршите више радњи у исто време.

Почетни екран КуицкЦлицк-а има кориснички интерфејс инспирисан Холо. Приказује листу радњи које сте му тренутно доделили, а на врху има прекидач за укључивање/искључивање да бисте активирали и деактивирали апликацију. Када креирате нову радњу од нуле, апликација вам омогућава да доделите широку лепезу команди. Неки од њих су унапред дефинисани за вас, што може бити било шта, од укључивања лампе до упућивања телефонског позива неком од ваших контаката. Али ако ваша жељена радња није наведена на листи, можете користити опцију прилагођене апликације која вам омогућава да покренете било коју апликацију са свог уређаја.

  Заглављени на екрану ЦТРЛ+АЛТ+ДЕЛ? Ево како да ово поправите

Након што изаберете тип радње, потребно је да подесите низ кликова за јачину звука или притиском на физичке тастере за јачину звука или дугмад на екрану. Редослед би ипак требало да буде линеаран и апликација га аутоматски истиче уместо вас. Када то буде урађено, такође можете да наведете назив радње и да укључите звук и вибрацију, као и да конфигуришете неколико додатних подешавања.

КуицкЦлицк ради са укљученим или искљученим екраном, али можете одредити када услуга треба да слуша кликове. Даља подешавања укључују могућност враћања јачине звука на подразумеване вредности када се радња изврши, аутоматско откључавање екрана, као и подешавање дужине интервала између кликова у милисекундама.

Све у свему, КуицкЦлицк је згодна апликација која дефинитивно чини Андроид бржим и лакшим приликом обављања одређених радњи. Можете га бесплатно преузети са Гоогле Плаи-а.

Инсталирајте КуицкЦлицк из Плаи продавнице

преко: КСДА-Девелоперс