МессагеЕнханцер прави козметичке и функционалне промене у апликацији Мессагес

Апликација Мессагес је популарна апликација у иОС-у коју јаилбрејкери воле да подешавају. Пронаћи ћете много подешавања као што су фотографије разговора у порукама које га чине бољим. Сада замислите све што бисте желели да апликација Поруке уради, све што бисте желели да промените у вези са њом, и шта год да вас нервира између ове апликације. МессагеЕнханцер је подешавање Цидиа-е доступно бесплатно у БигБосс репозиторијуму које вам омогућава да подесите скоро све и све у апликацији Мессагес што бисте икада пожелели. Подешавање може да омогући режим целог екрана за апликацију, тамну тастатуру, фотографије контаката које се појављују у нитима разговора, шире облачиће са порукама и још много тога. Такође може да сакрије функције које вам се не свиђају, као што су сепаратори, дугме камере и испоручена етикета.

Подешавање додаје панел са преференцијама у апликацију Подешавања где можете да омогућите и онемогућите функције. Подељен је на два дела; Побољшања са додавањем функција и Сакриј који онемогућава постојеће функције у апликацији.

Побољшања су место где можете да омогућите режим целог екрана, тамну тастатуру, фотографије контаката, мање листе разговора и још много тога. Сакријте је место где можете да онемогућите дуге мехуриће, дугмад камере, шеврон листе, чак и траку напретка која означава да се ваша порука шаље.

Поред овога, такође можете подесити да се текстуалне поруке појављују плавом бојом као иМессагес, онемогућите тастер за повратак, сакријете „учитај раније поруке“, омогућите велико поље за унос текста тако да можете да видите више редова поруке коју куцате ван итд.

  Како променити слику профила у Страви

Подешавање функционише прилично добро и тестирали смо га на иПхоне 4С са углавном задовољавајућим резултатима. Шири балон порука, међутим, није добро прошао. Порука се просула преко ивица екрана и ометала део ње.

Све у свему, подешавање је прилично свеобухватно у погледу функција које пружа и скрива. Можда ћете имати проблема на старијим уређајима са побољшањима корисничког интерфејса. Приметили смо их на иПхоне 4с и исто можемо да очекујемо и на иПхоне 4. Ако промене направљене у подешавањима подешавања не ступе на снагу одмах, можете поново да преузмете свој уређај из сопствених подешавања МессагеЕнханцер-а.