Миранда вам помаже да координирате време у више временских зона [iOS]

Једна од мојих најупечатљивијих грешака/неуспеха на послу била је директна последица моје неспособности да радим, односно планирам било шта у две различите временске зоне. Рећи да сам касније научио да се носим са њима била би лаж. Уместо тога, одлучио сам да се бринем о својој временској зони и пустим људе да то сами реше. Миранда је бесплатна иОС апликација коју сам тада могао да користим и вероватно ћу је држати на свом телефону до краја живота. То је врло једноставна апликација која вам помаже да пронађете време у више временских зона у односу на вашу. Затим можете додати догађај у свој календар знајући у које време догађај почиње за вас и када почиње у другој временској зони користећи апликацију.

Покрените апликацију и дозволите јој да користи вашу тренутну локацију. Аутоматски ће додати ваш тренутни град. Превуците надоле и додирните „Додај град“ да бисте додали друге градове.

Када додате градове, померите точкић са десне стране да повећате или смањите време у тренутној временској зони. Док то радите, време за друге градове ће бити прилагођено у складу са тим. За прецизнију контролу времена, држите точак и сачекајте да се прошири пре него што почнете да подешавате време.

Ако вам се не свиђа тамна тема и више бисте волели да се време даје у 12-часовном формату уместо у подразумеваном 24-часовном формату, превуците прстом надоле на опцију за додавање града да бисте открили више подешавања. Имате тему Ауто боја која прилагођава тему на основу тога да ли је на вашој тренутној локацији дан или ноћ. Можете га подесити да увек користи дневну или ноћну тему и игнорише тренутно доба дана у вашем граду. Овде такође можете да искључите 24-часовни формат времена и омогућите детаљнији поглед на време сваког града. Детаљан преглед ће вам рећи тренутни датум у сваком граду и да ли се крећете ка новом или претходном дану.

  Како уклонити позадинску буку из звука [10 Tools]

Када поставите време, поново превуците прстом надоле и додирните Сачувај као. Можете копирати време, користити га за додавање догађаја у апликацију Календар или е-поштом. Копирањем времена копира се град, време које сте прилагодили и датум у сваком дотичном граду прописно форматирани у ваш међуспремник. То је један од најлакших замисливих начина за управљање догађајем или састанком са учесницима у различитим временским зонама. Ослобађа вас од терета израчунавања временске разлике између градова и уклања све шансе за грешку.

Инсталирајте Миранду из Апп Сторе-а