Мицрософтова климатологија вас образује о клими било ког места [Android]

Где год да одете у свету, постоји једна веома променљива константа, време. Прегледали смо гомилу различитих временских апликација у протеклих неколико месеци, од којих смо многе сматрали прилично фантастичним. Имајући то у виду, већина њих има исту суштинску функционалност, то јест, да саопштава корисницима дневне, недељне или често сатне прогнозе. Али како су временске апликације постале једноставније, тако су и подаци које пружају. Цлиматологи је нова апликација за временску прогнозу компаније Мицрософт и тренутно је доступна само за Андроид. Климатологија има за циљ да се разликује од мноштва апликација за временску прогнозу омогућавајући корисницима да виде различите информације о времену. Уместо да гледате тренутну прогнозу, омогућава вам да изаберете било коју локацију у свету, као што је Индија, месец дана, и видите просечне климатске информације за ту локацију.

Интерфејс климатологије није баш револуционаран. Ово почетно издање апликације је посебно споро, врло контраинтуитивно и можда неће радити на већини Андроид уређаја. Типографија ипак изгледа јасно и има уграђену мапу која вам омогућава да одаберете жељену локацију, а апликација је заузврат претвара у праве координате географске дужине и ширине.

Као што је раније поменуто, климатологија није ваша свакодневна апликација за временске прилике која вам говори да ли ће данас падати киша. Мицрософт радије предлаже да ову апликацију користите да бисте открили временску прогнозу за место које планирате да посетите у блиској будућности, на пример. Софтверски гигант такође наводи да је објавио Цлиматологи како би информације о истраживању биле доступне широј публици.

  Решите проблем да се Амазон Ецхо не укључује

Наводно желите да пронађете просечну температуру у Индији у јулу, која би била 33 степена Целзијуса. Све што треба да урадите је да превучете мапу и померите централну тачку на релевантне координате локације. Апликација вам даје информације о температури, просечном очитању кише као и просечној количини сунца. Исто тако, ако одаберете Лондон, добићете слично читање.

Све у свему, Цлиматологи је другачија врста временске апликације која нуди сјајан заокрет у традиционалним временским прогнозама. Можете га бесплатно преузети са линка доле на Гоогле Плаи продавници.

Инсталирајте Цлиматологи из Плаи продавнице