Морате да зауставите поновно инсталирање КБ 3035583


Почевши од јуна 2015, Мицрософт је агресивно почео да гура Виндовс 10 својим постојећим корисницима. Притисак је дошао у облику апликације под називом Гет Виндовс 10. Инсталирала се са ажурирањем и појавила се у покушају система. Може да провери ваш систем (хардвер и апликације) да ли је компатибилан са Виндовс 10 и омогући вам да резервишете копију новог оперативног система. Ажурирање је ипак учинило нешто друго; такође је преузео датотеке да би инсталирао Виндовс 10, без обзира да ли сте резервисали копију за њега или не. Корисници су изненада открили да њихов главни Виндовс диск недостаје 6 ГБ без ичега да обрачуна за искоришћени простор. Испоставило се да су КБ 3035583 и још једна исправка одговорне за искоришћени простор; преузимао је Виндовс датотеке у фасциклу под називом $ВИНДОВС.~БТ. Да бисте повратили изгубљени простор, фасцикла је морала бити избрисана, а ажурирања одговорна за датотеке сакривена како се не би поново инсталирали. Нажалост, ажурирање се вратило и врло је вероватно да ће се поново инсталирати осим ако га не сакријете. Ево како да сакријете ажурирање и зашто се вратило.

Ажурирања која су била скривена могу се поново појавити ако се објави нова верзија исте исправке. То је случај са КБ 3035583; не само да је примио ажурирање (на тај начин откривајући га), његов статус као „Опционално“ ажурирање је промењен у „Важно“. Ако сте након сакривања ове исправке на вашем систему одлучили да дозволите Виндовс-у да аутоматски инсталира Важна ажурирања од Мицрософта, вероватно је ажурирање инсталирано на вашем систему (поново).

  Како преокренути слику на иПхоне-у [2023]

Ако је инсталиран, деинсталирајте га и поново га сакријте. Да бисте сакрили ажурирање, идите на Цонтрол ПанелСистем и СецуритиВиндовс Упдате и погледајте листу опционих ажурирања. Кликните десним тастером миша на КБ3035583 и изаберите Сакриј из контекстног менија. Ако је инсталиран, деинсталирајте га и поново га сакријте.