Набавите Аеро Гласс и ефекат замућења у оперативном систему Виндовс 10


Мицрософт је једна од оних компанија које уче методом покушаја и грешака. Његова спасоносна милост је у томе што слуша своје кориснике и покушава да им пружи оно што желе/треба. Прозор 8 и дебакл напуштеног Старт менија је један од примера да је Мицрософт убио веома вољену функцију на велико ужасавање својих корисника. Мицрософт је покушавао да промени изглед Виндовс-а и у том покушају је убио још један веома вољен визуелни аспект Виндовс-а, тј. Аеро тему и Гаусово замућење због којих су Виндовс Виста и 7 изгледали лепо. Наравно, људи су смишљали начине да то врате и ево једног веома доброг покушаја који смо испробали.

Преузмите датотеке до којих су повезане на крају овог поста, а затим следите ове кораке;

Корак 1: Извуците датотеке у корен вашег Ц диска (или било које диск јединице на којој сте инсталирали Виндовс)

Корак 2: Кликните десним тастером миша на инсталлк64.бат или инсталлк86.бат (у зависности од вашег система) и покрените га као администратор

Корак 3: Покрените датотеку АероГласск64.еке или АероГласск86.еке (опет у зависности од вашег система). Након овог корака, ваши прозори за све десктоп апликације треба да имају насловну траку у боји. Такође можете добити грешку „Програм не може да се покрене јер МСВЦР120.длл недостаје на вашем рачунару“ коју ћете прво морати да поправите.

Поправи Програм не може да се покрене јер МСВЦР120.длл недостаје на вашем рачунару Грешка: Преузмите и покрените редистрибутивне датотеке од Мицрософт-а. Можете их добити овде. Када се грешка реши, поновите корак 3.

  Како преузети своју Гроове музичку библиотеку на Виндовс 10

Корак 4: Покрените АероГлассГУИ.еке и омогућите Аеро и замућење на картици Тема и изглед. Да бисте добили најбољи изглед, изаберите позадину радне површине као слику Атласа теме и стаклене рефлексије.

А под Боје стакла изаберите боје из позадине тако да се добро слаже са свим осталим у Виндовс 10.

Преузмите Аеро Гласс за Вин8.к

Преко Цомпутер Црафт-а