Набавите траку која приказује активна и завршена преузимања у Фирефок-у

Фајерфокс је прошао кроз многе промене дизајна у протеклој години. Порастао је све више и више на минималан, дозвољавајући максималном простору који веб страница заузима. Уклонио је много трака и дугмади који су били део интерфејса пре неколико година дајући корисницима много уреднији претраживач за рад. Једна од главних промена корисничког интерфејса коју је Фајерфокс направио била је укидање траке за преузимање и њено замену једним дугметом за преузимање. Дугме, када се кликне, открива искачући мени који ће показати напредак активних преузимања и недавно завршених преузимања. Трака за преузимање је додатак за Фирефок који враћа траку за преузимање. Не само да вам приказује сва завршена преузимања, већ и она која су у току. Преузимања су означена бојама тако да се лакше разликују завршена и активна.

Инсталирајте траку за преузимање и сваки пут када почнете да преузимате датотеку, појавиће се трака која показује напредак. Трака не нестаје када се преузимање заврши и морате је сами затворити/уклонити. Одлична ствар у вези са траком је што се појављује у свим Фирефок прозорима. Не морате да прелазите између више прозора да бисте видели колико је преостало за преузимање.

Можете паузирати преузимање, отказати га и добити његову директну везу за преузимање помоћу траке за преузимање. Кликните на малу стрелицу падајућег менија поред преузимања да бисте приказали опције паузе, отказивања, отварања фасцикле, копирања УРЛ-а, уклањања, чишћења листе и приказа свих преузимања. Опција ‘Цлеан уп лист’ је она на коју ћете кликнути да обришете преузимања и сакријете траку за преузимање. Ако посетите опције траке за преузимање у менаџеру додатака, можете да уредите боју преузимања када је у току, паузирано или завршено.

  Може ли Геек Скуад поправити ваш ПС4?

За све који желе да се врате на стари начин преузимања датотека или можда некога ко жели да добије траку за преузимање која личи на подразумевану у Цхроме-у, Трака за преузимање је одлична опција.

Инсталирајте траку за преузимање за Фирефок