Најбоља апликација за спавање у 2021. (укључујући апликације за праћење спавања)

Многи људи имају проблема да заспу у право време и траже помоћ од апликација за спавање. Они никако не могу да замене здраве навике спавања, попут искључивања свих уређаја пола сата пре спавања и читања добре књиге.

Ипак, наменска апликација је добро место за почетак. Можете га користити да слушате бели шум или умирујуће звукове који вам помажу да лакше заспите. Или можете пратити свој образац спавања и научити како да га побољшате.

Најбоља апликација за спавање: Андроид и иОС

Пажљиво смо тестирали бројне апликације за спавање и одабрали најбоље, узимајући у обзир кориснике Андроид-а и иОС-а.

1. Мирно

Доступно за Андроид и иОС, Смиреност вам може помоћи не само да спавате, већ и да медитирате, фокусирате се на посао или се само опустите слушајући умирујуће звукове. Има супер-интуитиван интерфејс и бројне функције, укључујући приче о спавању, вежбе дисања и вођене сесије медитације различите дужине.

2. Слееп Соундс би Слееп Пиллов

Слееп Соундс би Слееп Пиллов је једноставна апликација за спавање дизајнирана за Андроид и иОС. Има широк спектар унапред савладаних и висококвалитетних амбијенталних звукова које можете слушати како бисте остали опуштени и брже заспали. Ради у позадини и омогућава вам да означите омиљене звукове.

  Како да направите налепнице генерисане вештачком интелигенцијом на ВхатсАпп-у

3. Хеадспаце

Хеадспаце је апликација слична Цалм-у, на коју можете да инсталирате Андроид и иОС. Умотан је у интуитиван интерфејс и промовише здрав начин живота побољшавајући ваш сан. Можете га користити за вежбање јоге, медитацију, слушање прича и репродукцију звукова да бисте се удаљили. Има дневне видео серије, па чак и вођене курсеве медитације за децу.

4. Монитор спавања

Монитор спавања је мало другачији. Осим што пушта опуштајуће звукове, може да прати цео циклус спавања и омогући вам да сада хрчете или причате док сањате. Пружа оцену спавања са графиконима и даје вам препоруке, као што је вежбање или пијење мање кофеина. Штавише, апликација вас нежно буди и подсећа да рано одете у кревет. Такође можете да водите белешке. Доступан је само за Андроид.

5. Јастук

Јастук је уређај за праћење циклуса спавања иОС. Пушта умирујуће звукове, прати ваш образац спавања, па чак и снима ваше хркање, апнеју или говор у сну. Апликација вам помаже да се пробудите природно узимајући у обзир најлакшу фазу спавања. Такође се може инсталирати на Аппле Ватцх да прати ваш пулс и анализира пулс.

6. Спавајте као Андроид

Спавање као Андроид је једна од најпопуларнијих апликација за спавање Андроид и Андроид Веар ОС. Укључује листе песама са звуцима природе и успаванкама, прати циклусе спавања и тихо вас буди ујутру. Штавише, апликација користи сонар за праћење сна, тако да више не морате да спавате са паметним телефоном у кревету. Подржава контролу паметне сијалице и интегрише се са здравственим апликацијама као што је Гоогле Фит.

  Шта је напад брзе ињекције АИ и како функционише?

7. Циклус спавања

Слееп Цицле је још једна апликација направљена за Андроид и иОС, који садржи звукове спавања и приче за лаку ноћ. Може да вас нежно пробуди, открије ваш образац хркања, измери квалитет вашег сна и генерише статистику. Поред тога, можете да водите дневник, правите белешке, добијате препоруке за побољшање сна и извозите податке о спавању у Екцел.

8. Спавање

Направљен за Андроид и иОС, Слумбер је умирујућа апликација која укључује збирку прича које ће вам помоћи да лакше заспите. Такође садржи режим петље, АСМР звучне пејзаже и приче за децу за лаку ноћ. Можете да се држите музике у позадини или уз звуке природе попут кише. Штавише, можете подесити позадину за репродукцију када се прича заврши.

9. Тиде

Тиде је једноставна и елегантна апликација за спавање направљена за Андроид и иОС, који нуди умирујуће звукове који ће вам помоћи да заспите, одспавате, фокусирате се или само дишете да бисте вежбали пажљивост. Има серије медитације и звукове природе, подсетнике, одељак фаворита, заједно са корисним статистикама о циклусу спавања.

Спавајте боље уз најбоље апликације за Андроид и иОС

У закључку, ако патите од несанице или само повремено имате проблема да заспите, ове мобилне апликације би требало да вам помогну пуштањем умирујућих звукова и праћењем ваших циклуса спавања како би дале детаљније информације о вашим навикама.