Најлакши начини за видео ћаскање са породицом на Дан мајки

Провести Дан мајки одвојено може бити тешко, било да је то због социјалне дистанце или само зато што не живите једно у близини. За многе мајке, видео ћаскање нуди боље искуство него само разговор телефоном. Осим тога, лако га је подесити, чак и ако ваша мама није упућена у технологију.

Мало је ствари које мајке воле више од тога да имају децу на једном месту. Иако социјално дистанцирање ово отежава, можете користити било који број бесплатних апликација за видео ћаскање да повежете целу породицу. Коју услугу одаберете зависиће од уређаја које ваша мама има и које лако може да користи.

ФацеТиме: Ако сви имају Аппле уређаје

Ако мама и остатак породице поседују Аппле уређаје, уграђена апликација ФацеТиме вам омогућава да лако упућујете видео позиве на иПхоне-у, иПад-у или Мац-у. Аппле ТВ вам такође омогућава да користите ФацеТиме, иако је лакше окупити породицу на иПхоне-у и иПад-у.

Ако имате проблема са учитавањем ФацеТиме-а, можете покушати да ажурирате апликацију или да је поново преузмете из Аппле Апп продавнице.

Скипе: Ако сви имају различите уређаје

Скипе је једна од најпознатијих апликација за видео ћаскање, иако није стандардна на већини уређаја. Можете преузети десктоп верзија Скипе-а за Виндовс, Мац и Линук. Такође можете преузети мобилне верзије за Аппле или Андроид уређаја. Када окупите сваког члана породице на уређајима који имају Скипе, можете да подесите видео позив коме свако може да се придружи.

  Можете ли користити ПС5 контролер на ПС4?

Не заборавите да промените своју позадину у нешто што слави маме!

Фацебоок Мессенгер: Ако су сви на Фејсбуку

Многи чланови породице широм света користе Фејсбук да би остали у контакту. Окупите се са мамом и целом породицом (50 гостију, максимално) уз бесплатан Фејсбук налог. Можете да приступите Фацебоок-овој апликацији за видео ћаскање у Мессенгер-у преко десктоп верзије веб локације. Такође је доступан у мобилној апликацији за Андроид и Аппле уређаја.

Након што се уверите да су сви чланови ваше породице повезани на Фацебоок-у, само започните видео позив.

Зумирање: Ако желите да се придружите телефоном

Зоом је популарно решење за бесплатне видео ћаскање на било ком десктопу или лаптопу. Зоом састанак можете да организујете бесплатно за неколико минута. Особа која започиње и води састанак мораће да преузме десктоп клијент са кога Зоом-ов центар за преузимање.

Када се ваш позив покрене, можете позвати било кога тако што ћете му послати везу, без обзира да ли има инсталиран клијент или не. Чак се могу јавити на састанак телефоном.

Уз сва ова бесплатна решења за видео ћаскање, нема изговора да мами не покажете то своје драгоцено лице на Дан мајки. Ако имате проблема са везом са једном услугом, само пређите на другу!