Нека вас телефон зове сваки сат да га не бисте изгубили


Сви смо у неком тренутку изгубили своје телефоне. Супер су танке и како се сваки милиметар њихове дебљине губи са новим моделом, лакше их је изгубити. Постаје тако да не морате да дозволите да телефон склизне између пукотине на каучу и јастука да бисте га изгубили. Уместо тога, можете га изгубити ако га случајно затворите у књигу. Једном смо прегледали апликацију под називом Марцо Поло за иПхоне која вам је омогућавала да позовете свој телефон ако сте га изгубили, али је апликација имала једну лошу страну; опорезовала је твоју батерију. Буттерфингерз је апликација за иОС и Андроид која вас позива након сваког сата, тако да ако не можете да пронађете свој телефон, можете да пратите звук до њега.

Буттерфингерз је подржан од стране хонорарног глумца и убице зомбија са пуним радним временом Нормана Ридуса који је у апликацији представљен као чиби лик. Апликација не само да вас позива у интервалима од једног сата, већ и каже Јао! ако га испустиш.

Идите на подешавања апликације и на картици Звук изаберите колико би уређај требало да буде осетљив на испуштање и изаберите време мировања након којег би апликација требало да вас позове. Максимално време које можете да подесите је један сат. Апликација подржава доста сати током којих вас неће упозорити да подигнете телефон.

Апликација има различите одговоре за позивање да привуче вашу пажњу и за најаву да је одбачена.

  Поставите прилагођена правила и профиле за управљање прозорима [Windows]

Апликација нуди куповине у апликацији које вам омогућавају да купујете позиве гласом Нормана Ридуса. Можете затражити гласове и других познатих личности. Не могу са сигурношћу да кажем колико ће ово бити ефикасан мамац за генерисање прихода, али апликација је и даље боља од онога што је Арон Пол одобрио.

Преузмите Буттерфингерз из Апп Сторе-а

Преузмите Буттерфингерз из Гоогле Плаи продавнице