Нове функције у Фирефок-у 44 за десктоп и Андроид

Фирефок 44 је доступан и за десктоп и за Андроид са неколико значајних карактеристика за крајње кориснике. Програмери ће вероватно ценити мноштво нових алата за анимацију додатих у веб конзолу на десктоп верзији. За кориснике Андроид-а постоји могућност да подесе прилагођену почетну страницу и сакрију брзо бирање, тј. панел Топ Ситес. Фирефок за иОС није добио истовремено ажурирање, међутим, ажуриран је два пута овог месеца, једном са исправкама грешака и безбедности, а једном са два главна додатка функција у апликацији. Сада можете да затражите десктоп верзију веб локације и користите менаџере лозинки трећих страна на иОС-у. Ево детаљног погледа на главне нове додатке у Фирефок-у 44.

Фирефок за десктоп

Десктоп нема ништа велико чему би се крајњи корисници могли радовати осим можда интеграције ВЕБМ/ВП9 видео подршке на системима који не подржавају Х.264 кодек. За програмере, ту су нови алати за анимацију. Сада можете да прегледате и уредите правила кључног кадра ЦСС анимације из инспектора, а можете да откријете и кружите кроз сваку ЦСС анимацију на страници, између осталог.

Фирефок за Андроид

Андроид Принт Сервице

Фирефок за Андроид сада може да се повеже са Андроид услугом штампања која вам омогућава да пошаљете задатак за штампање из прегледача на повезани штампач. Опцији штампања можете приступити из ставке менија Страница.

Прилагођена почетна страница

Можете да подесите прилагођени УРЛ да се отвара као подразумевана почетна страница када отворите нову картицу. Поред тога, можете сакрити и панел Топ Ситес.

  8 најбољих бесплатних Андроид апликација за проналажење пријатеља путем ГПС-а

Фирефок за иОС

Постоје два главна додатка у Фирефок-у за иОС; укључивање опције да се захтева веб локација за десктоп уместо веб локације за мобилне уређаје коју веб локација може да представља и подршка за менаџере лозинки трећих страна.

Можете прочитати комплетан списак промена за Фирефок за десктоп и Андроид са званичном сајту Мозилла.

Преузмите Фирефок 44 за радну површину

Преузмите Фирефок из Гоогле Плаи продавнице

Преузмите Фирефок из Апп Сторе-а