Одговорите, одбијте или искључите позиве са плутајућег дугмета [Android]


Прегледали смо апликације које додају плутајуће главе за ћаскање за Гоогле Цхроме и Андроид обавештења, па чак и лепо плутајуће дугме за приступ апликацији за бирање бројева. Плутајућа дугмад нису тако нов концепт и ова згодна, свеприсутна дугмад нису страна корисницима Андроид-а, али изгледа да се у великој мери усредсређују на реплицирање Фацебоок глава за ћаскање и већина ових апликација заиста задовољава функцију размене порука нашег телефони. ХандиЦалл је Андроид апликација која додаје лебдећу главу на ваш екран када примите долазни позив. Можете да одговорите, одбијете или искључите звук долазног позива и наставите да радите шта год да сте радили. Апликација долази са уграђеним планером који вам омогућава да подесите када апликација треба да буде активна ако не желите да користите плутајућу главу све време.

Апликација је подразумевано омогућена након што је инсталирана. Можете да промените тему из кружне главе за ћаскање у правоугаону. Апликација подржава енглески, италијански и хинди. Ако одлучите да надоградите апликацију, можете да промените положај на месту где се плутајуће дугме појављује на екрану. Осим ових подешавања апликације, можете прилагодити изглед плутајућег дугмета, односно искачућег прозора. Транспарентност се може подесити и можете поставити подразумевану апликацију за бирање да се појави када сте на почетном екрану или сваки пут када добијете позив поред самог искачућег прозора.

Поред тога, можете заказати када би апликација требало да буде у мировању и пустите подразумевану апликацију за телефон да преузме. Када примите позив, можете да одговорите на њега, одбијете га, искључите звук или га пошаљете позади и пустите да звони док наставите да радите у тренутној апликацији.

  Шта је Ринг сигурносни систем и зашто вам је потребан?

У овој апликацији заиста нема недостатака. Добро је дизајниран и ненаметљив. Функција заказивања је лепа за себе и омогућава корисницима да аутоматски онемогуће апликацију када им то одговара. Премијум функције би такође могле бити вредне надоградње. Не бих баш препоручио функцију репозиционирања као разлог за надоградњу, али функција кратке историје позива се такође откључава са надоградњом. Омогућава вам да видите када вас је овај контакт последњи пут назвао и део последњег текста који је послао. То је оно што би заправо могло бити згодно ако користите апликацију за брзо присуствовање или одбијање позива када сте презаузети и потребан вам је филтер за процену важности позива.

Инсталирајте ХандиЦалл из Гоогле Плаи продавнице