Одложите стање мировања система и спречите стање приправности екрана у Виндовс-у

У оперативном систему Виндовс можете лако да конфигуришете када ваш систем треба да пређе у режим спавања или хибернације и колико дуго треба да чека пре него што искључи екран. Можете да конфигуришете различите планове напајања за батерију и режим напајања омогућавајући дисплеју и систему да пре спавају када ради на батерију. Осим опција напајања, не постоји једноставан начин да се конфигуришу различити профили када систем и екран треба да хибернирају или боље речено, када то не би требало да раде. Спавање, закључавање, хибернација су корисни ако користите систем на послу, али када сте код куће, не треба вам систем за све то. Цоффее_ФФ је бесплатна Виндовс апликација која вам, између осталог, омогућава да одложите када ваш систем уђе у стање мировања и спречава да екран спава. Долази у преносивој и инсталационој верзији.

Инсталирајте апликацију и покрените је. УИ прелази директно на посао и омогућава вам да знате да ли је ваш мрежни адаптер активан, односно да ли сте тренутно повезани на мрежу или не. Као што је раније поменуто, Цоффее_ФФ ради много других ствари, од којих вам једна омогућава да ограничите брзину отпремања и преузимања ваше мреже. Корисно је ако имате велико преузимање у току, али не желите да прекинете пропусни опсег другим корисницима у кући/канцеларији.

Испод мрежних подешавања налазе се опције „Тајмер: Блокирај спавање за Кс минута“ где одређујете колико дуго треба да се одложи спавање система. Такође можете да подесите време када ово одлагање треба да буде уклоњено из опције „Одлагање уклањања блока спавања“ директно изнад ње.

  3 лака начина за повезивање Дроид Турбо-а са Виндовс рачунаром

У доњем левом углу је опција „Спречи стање приправности екрана“ која ће спречити ваш монитор да спава. Нажалост, ова функција нема тајмер што је помало разочаравајуће. На крају, али не и најмање важно, постоји опција ‘Симулате Кеипресс’ која шаље виртуелни притисак на тастер вашем систему након одређеног броја минута.

Можете подесити Цоффее_ФФ да почне са вашим системом са картице ‘Додаци’ на врху. Када конфигуришете апликацију, кликните на дугме „Старт“ на дну да бисте је покренули.

Апликација ради, али у интерфејсу је потребно мало реда унети у њега. Не жалимо се на изглед, већ на употребљивост начина на који су функције распоређене.

Преузмите Цоффее_ФФ за Виндовс