Планер позива је апликација која распоређује телефонске позиве са подсетницима [Android]


Прегледали смо много апликација за подсетнике за скоро сваку платформу. Апликације за подсетнике су мање-више белешке за које можете да подесите упозорења. То могу бити једноставне апликације за листу обавеза које вас могу упозорити на задатак или могу бити планери задатака засновани на календару. Планер позива је Андроид апликација која је у суштини апликација за подсетник, али за веома одређену нишну функцију; телефонски позиви. Апликација вам омогућава да закажете позиве које треба да обавите и ако желите, аутоматски ће додати пропуштене позиве на вашу листу обавеза и заказати рођенданске позиве. Подсетници за позиве могу имати низак, средњи и високи приоритет и бити стављени у категорију планираних или обавеза.

Покрените апликацију и приметићете два дугмета на траци са радњама; један за листе, а други за подсетнике. Оба вам омогућавају да додате подсетник за позив, али дугме листе додаје подсетник директно на листу обавеза. Сви подсетници на позиве на листи обавеза немају дан и датум када ће вас упозорити да упутите позив. То је у основи листа свих позива које желите да закажете.

Дугме за подсетник вам омогућава да планирате позив за одређени датум и време. Сви ови позиви који имају унапред одређено време када треба да буду упућени иду у категорију Планирано. Можете лако да пошаљете позив са листе планираних на листу обавеза тако што ћете додирнути дугме више поред уноса позива и изабрати да га преместите из опција. Поред подешавања датума и времена за позив, такође можете да кодирате позиве бојама у оквиру опције категорије и додате белешку како бисте запамтили о чему треба да позовете.

  Како омогућити (или онемогућити) двофакторску аутентификацију на Фацебооку

Превуците удесно да бисте отворили фиоку за навигацију и можете приступити позивима обавеза, прегледати завршене позиве, планиране позиве и историју позива. Када прегледате историју позива, видите је у самој апликацији, а не у апликацији Диалер. Затим можете планирати позиве директно одатле. Подешавања планера позива вам омогућавају да аутоматски додате пропуштене позиве на листу обавеза. Можете да управљате обавештењима за позив који је доспео и да додате рођенданске позиве на планирану листу.

Апликација ради одлично и дизајн је веома уредан. Можете да користите било коју стару апликацију за подсетнике за заказивање позива, али то неће бити исто као када користите планер позива. Апликација вам даје обавештење када је време за упућивање позива и можете да упутите позив из самог обавештења или да га преместите на листу обавеза да бисте га касније могли поново заказати.

Инсталирајте планер позива из Гоогле Плаи продавнице