Популарна апликација за одржавање дома БригхтНест долази на Андроид

Ако вам се икада догодило да разгледате своју кућу и видите око милион задатака који чекају вашу пажњу као што су ствари које треба поправити, очистити, преместити, продати или паковати у кутију, онда бисте дефинитивно ценили оно што БригхтНест доноси на сто. Ова популарна веб локација која је постала мобилна апликација о којој смо малочас говорили сада је стигла у Гоогле Плаи продавницу за Андроид уређаје и са собом доноси гомилу савета и трикова за чишћење и одржавање дома.

Последњи пут када смо разговарали о БригхтНест-у, то је била само веб локација која би могла да вам пружи многе савете, подсетнике, приручнике и још много тога, у вези са одржавањем домаћинства. Од тада, услуга је увела многе нове корисне функције и пробила се до мобилних платформи. Андроид апликација има чист и елегантан интерфејс и нуди корисницима разне савете за стилизовање и одржавање домаћинства, као и начине да побољшате свој животни стил.

Када први пут покренете апликацију, од вас ће бити затражено да се пријавите на свој налог, као и да одговорите на неколико једноставних питања као што је да ли имате кућне љубимце или децу? Да ли имате гаражу? Да ли ваш дом има клима уређај? Након прикупљања ових основних информација, нуди савете који штеде време и новац за основно одржавање куће. Сваки предлог је такође подељен на поткатегорије, на пример Греен, Цлеан, Ханди, Хунгри итд. Када додирнете предлог, БригхтНест нуди одговарајуће чланке обично листу ствари које можете да користите да бисте постигли свој циљ. Чист интерфејс апликације добро функционише и лака је за навигацију када је у питању истраживање различитих делова. Апликација вам такође поставља све више питања да бисте донели још предлога посебно прилагођених вама.

  иЛоцк фотографише уљезе који покушавају да приступе вашем Андроид телефону

Поред тога што вам пружа персонализоване савете и трикове, апликација вам омогућава да пратите шта треба да се уради у вашој кући. Ово се може постићи постављањем различитих задатака и подсетника. Да бисте додали нови задатак, једноставно превуците прстом од десне ивице екрана и тапните на „Додај прилагођене задатке“, ово ће отворити нови екран обавеза на којем можете написати свој задатак, дати му прилагођено име и одредити рок.

Још један занимљив део о БригхтНесту је његов екран за истраживање који вам помаже да видите само одређени садржај. На пример, ако желите да видите савете у вези са здрављем у кући, можете да додирнете „Здраво“ из менија бочне траке и БригхтНест ће приказати само садржај који се односи на здравље вашег дома.

БригхтНест је доступан бесплатно на Гоогле Плаи-у и ради на Андроид-у 4.1 или новијим.

Инсталирајте БригхтНест из Плаи продавнице