Пошаљите апликације из Цхроме-а да бисте их инсталирали на ваш иПхоне

Апп Сторе има хиљаде и хиљаде апликација. Њихово инсталирање је довољно једноставно са иОС уређаја и помало неспретно ако то радите помоћу иТунес-а. Тамо где је Апп Сторе невероватан по својој колекцији апликација, није заиста згодан када је у питању инсталирање апликације. Ако се питате како изгледа практичност, погледајте како вам Гоогле Плаи продавница омогућава да инсталирате апликације на Андроид. Можете да пошаљете команду за инсталацију из свог претраживача и покренете преузимање апликације без потребе да додирнете свој уређај. Аппле нема ништа слично, али ЛоокМарк је бесплатна иОС апликација која ради са Цхроме екстензијом да би вам пружила слично искуство.

ЛоокМарк вам омогућава да пошаљете апликацију из Цхроме-а на радној површини у апликацију ЛоокМарк на вашем иОС уређају. Када додирнете апликацију унутар апликације ЛоокМарк, она почиње да се инсталира.

У Цхроме-у инсталирајте екстензију ЛоокМарк, а затим идите на страницу апликације иТунес. Мораћете да креирате налог са ЛоокМарком, па прво то урадите. Екстензија додаје мали круг унутар УРЛ траке који је видљив само када сте на страници Апп Сторе-а. Када се региструјете, кликните на икону проширења. Пријавиће једну апликацију коју је пронашао са њеним именом и именом издавача.

Да бисте послали апликацију на свој иОС уређај, једноставно укључите прекидач поред назива апликације.

На свом иПхоне-у, инсталирајте апликацију и пријавите се. Попуниће се листом свих апликација које сте му послали из прегледача. Додирните апликацију да бисте је отворили у Лоокмарк-у и додирните „Преузми“ да бисте је купили и инсталирали. Једном када је апликација инсталирана, она не нестаје аутоматски са листе. Да бисте уклонили апликацију са листе, превуците налево и додирните Избриши.

  Коју апликацију за размену порука треба да користите?

ЛоокМарк такође функционише као додатак за иОС, тако да ако желите да обележите апликацију и инсталирате је касније (на пример, када сте повезани на ВиФи мрежу), можете да користите мени акције за дељење да бисте је послали у апликацију.

Инсталирајте Лоокмарк из Апп Сторе-а

Инсталирајте Лоокмарк из Цхроме веб продавнице