Пошаљите контакту поруке изазване локацијом [Android]

Уобичајена је пракса да се пријавите са неким или да се неко пријави са вама када стигне кући. Можда идете сами кући, или сте можда забринути да ће пријатељ или члан породице безбедно доћи кући. У оба случаја, људи ће послати брзу поруку или обавити кратак телефонски позив како би уверили онога ко чека да је безбедно стигао на одредиште. Буззер је Андроид апликација која то аутоматизује. Можете да сачувате различите локације на њему, као што су посао и дом, и сваки пут када стигнете на локацију, порука се може конфигурисати да буде послата једном или више контаката.

Зујалица захтева да ваш број телефона ради и потврдиће га путем текстуалне поруке. Када се региструјете за коришћење апликације, наставите и означите своју прву локацију преко уграђене мапе. Додирните плутајуће дугме плус да бисте креирали поруку која ће бити послата са локације коју сте управо додали. Саставите поруку и изаберите један или више контаката. Додирните „Подеси Бузз“ када завршите. Ако треба да пошаљете упозорење само једном, на пример, када стигнете на аеродром, означите поље „Само једном” на дну.

Када поставите упозорење на поруку, он ће аутоматски обавестити ваш контакт, путем текстуалне поруке, када стигнете на локацију за коју сте га конфигурисали. У подешавањима апликације можете да подесите прецизан периметар за локацију до 200м, 1км или 10км од локације. Апликација такође има режим уштеде енергије, јер када вам је батерија празна, али ако је укључите, праћење локације ће бити мање прецизно.

  Како гледати блокиране ИоуТубе видео снимке

Апликација има упозорења која вас обавештавају када је послала поруку и можете да конфигуришете ова упозорења у њеним подешавањима. То је прилично одлична апликација која осигурава да ваши вољени знају када сте безбедно стигли на одредиште и ослобађа вас од памћења да пошаљете поруку.

Инсталирајте Буззер из Гоогле Плаи продавнице