Пратите време проведено на апликацијама и веб локацијама [Windows]

Управљање временом је важан елемент за многе људе. Наравно, сви имамо заузет живот, али што више можемо да извучемо своје време, то ћемо имати више времена за све ствари у животу. Уз то, на сваком појединцу зависи колико ће ефикасно проводити време које има на располагању. На срећу, постоји мноштво апликација које олакшавају израчунавање времена које проводимо на различитим задацима у нашем дигиталном животу и евидентирање података на основу прикупљених информација. РесцуеТиме је једна тако згодна веб апликација коју користите да бисте оптимално искористили сваку секунду свог дана. Омогућава вам да пратите време проведено на различитим активностима као што су апликације које користите, сајтови које сурфујете и датотеке којима највише приступате.

РесцуеТиме дели сваку вашу активност у различите категорије, укључујући, али не ограничавајући се на, Посао, Вести и мишљење, Комуникацију и заказивање, Друштвене мреже, итд. Свака категорија такође има подкатегорије, а можете чак и да додате нову поткатегорију ако желите желети.

Да бисте започели са РесцуеТиме, потребно је да се пријавите за налог (доступне су бесплатне и плаћене претплате) и да преузмете и инсталирате РесцуеТиме клијент на свој рачунар.

Након инсталирања апликације, мораћете да верификујете своју адресу е-поште преко десктоп клијента, након чега апликација почиње да ради у позадини без прекидања вашег тока рада.

РесцуеТиме тада почиње да прати време које проведете на сваком задатку, било да се ради о сурфовању Фацебоок-ом неколико минута, бележењу неколико белешки у Евернотес-у или опуштеном цртању нечега на Паинт-у. Другим речима, може да прати употребу ваше апликације и веб локације и бележи активно време (предњи план) и време које ради. Све што евидентира се аутоматски чува на мрежи. Добијате контролну таблу на којој ћете пронаћи графикон који приказује колико сте времена посветили различитим задацима. Као што је раније поменуто, он аутоматски групише ове задатке у различите категорије, иако можете изабрати које су за вас продуктивније.

  10 игара заснованих на суперхеројима које можете купити одмах

Ту је и област за извештаје где можете да видите статистику коришћења апликација и веб локација. А ако откријете да један од ваших задатака није у правој категорији, можете га лако преместити тамо тако што ћете отићи до опције категорије.

РесцуеТиме вам такође омогућава да поставите специфичне циљеве у вези са својим задацима. На пример, ако желите да проведете већину свог времена истражујући и учећи, можете то поставити као своју продуктивну категорију, а свака апликација и веб локација која се налази у тој категорији помоћи ће у постизању тог циља.

Нови циљеви се могу креирати у било ком тренутку преко прозора Постави нови циљ, где само треба да наведете категорију задатка и колико времена желите да потрошите на то.

РесцуеТиме тренутно својим корисницима нуди бесплатне и плаћене планове под називом РесцуеТиме Лите и РесцуеТиме Премиум. Потоњи нуди већу флексибилност и контролу над управљањем вашим временом и нуди додатне погодности за 9 УСД месечно или 72 УСД годишње.

Посетите РесцуеТиме