Пратите коју храну сте сагорели са својим дневним нивоом активности


Губитак тежине је застрашујући. Ако имате много бројева за смањење на скали, можда то већ видите као циљ који је превише тешко постићи. Кључ је да направите бебе кораке. Можете почети са само свакодневном шетњом и не морате нужно да идете у теретану сваки дан док не будете спремни за агресивнији приступ губитку тежине. Ако ваш паметни телефон има уграђени уређај за праћење активности, можете га користити за бројање корака које свакодневно радите, а Мовесум ће вам рећи колико сте калорија сагорели тог дана. То је бесплатна апликација за Андроид и иОС која се повезује са уређајем за праћење активности вашег телефона, узима информације о вашим дневним активностима и претвара их у храну коју сте сагорели.

Отворите Мовесум и дозволите му приступ вашим подацима о активностима. Апликација ће радити само ако ваш телефон може да прати вашу активност. Прилично смо сигурни да ће радити са иПхоне 6 и новијим, али није могуће навести са којим Андроид телефонима ће апликација радити. Мораћете да отворите страницу апликације у Гоогле Плаи продавници и проверите да ли је компатибилна са вашим телефоном или не.

Апликација ће вам рећи, у смислу конзумиране хране, шта сте потрошили током дана. Не даје вам број сагорелих калорија, већ храну коју сте сагорели, као што је рецимо хамбургер, или хотдог, или помфрит, или парче пице. Можете себи поставити циљеве уз Мовесум где је циљ број корака које морате да предузмете сваки дан.

  Како да отпремите више датотека у Дропбок одједном користећи иПхоне или иПад

Волим ову апликацију и због њене једноставности и због онога што ради, али јој је потребан један мали додатак да би била цели; стварни број калорија. Свиђа ми се што ми апликација говори коју храну сам сагорео, али на крају дана, познавање калоријске бројке ће ми помоћи да поставим будуће циљеве и управљам губитком тежине помоћу других здравствених апликација које користим.

Инсталирајте Мовесум из Апп Сторе-а

Инсталирајте Мовесум из Гоогле Плаи продавнице