Пратите навике попут калорија да бисте их развили и ојачали [Giveaway]

Губитак тежине и дијета се сматрају једном од ствари које је најтеже држати. За свакога ко жели да смрша или да се повећа, тешко је пратити нову рутину вежбања и пазити шта једе. Они који почињу да праве прве кораке ка фитнесу откриће да постоји мноштво услуга, апликација и заједница којима се могу обратити за помоћ, подршку и савет. За друге навике које добијају мање пажње, нема много корисних апликација. Упознајте ХабитБулл, апликацију која вам помаже да пратите своје навике и да их се држите. Апликација је доступна на Андроид-у више од годину дана и прегледали смо је још у мају 2014. ХабитБулл има потпуно нови изглед сада је доступан за иОС. Програмери нашим читаоцима великодушно нуде бесплатну надоградњу на премиум. Детаљи на крају.

ХабитБулл је у суштини за развијање навика и придржавање их се дан по дан. Апликација ни у ком смислу није ограничавајућа, тако да можете створити било коју врсту навике. Има широке категорије за сортирање навика које покушавате да победите или развијете. Поред тога, такође вам омогућава навике кодирања боја по типу што је корисно ако, на пример, имате навике које желите да развијете и оне које желите да напустите. Добре навике можете поставити на зелену, а лоше на црвену.

За сваку навику коју додате, ХабитБулл тражи од вас да подесите параметар успеха за њу. Може бити једноставно као да/не или га можете квантификовати, нпр. пити 8 чаша воде дневно.

  Поправите грешку на СИМ картици Самсунг Галаки Ноте 5

ХабитБулл такође долази са статистиком. Много и много сјајних статистика. Можете да проверите свој низ трчања за недељу или месец и уочите који дани сте трчали, а који су били добри. Поред тога, можете подесити „датум успеха“. Потребно је око 66 дана да нешто постане навика и можете поставити подсетник/упозорење/циљ када достигнете ту тачку за навику. Наравно, можете га уредити тако да буде дужи или краћи од 66 дана.

Апликација је прилично одлична на бесплатном плану, али уз премиум можете да направите резервну копију својих података на услузи у облаку, да синхронизујете податке на више уређаја, да пратите до 100 навика, да извозите податке и да испуњавате услове да добијете све будуће функције уведене за премиум кориснике.

Бесплатна премијум надоградња:

Да бисте затражили свој премиум налог код ХабитБулл-а, следите ове кораке;

Инсталирајте апликацију и пријавите се да бисте је користили.
Пошаљите е-пошту ХабитБулл-у на [email protected] са насловом „ХабитБулл Премиум – АТ“ и укључите своју адресу е-поште (ону коју сте користили да бисте се пријавили) у тело имејла
Ваш налог треба одмах да се ажурира. Одјавите се и поново се пријавите да бисте почели да користите премиум функције
Ова понуда важи до 30. новембра 2015. (ГМТ+1)

Ако ваш налог није надограђен, сачекајте 24 сата, пошаљите другу е-пошту ХабитБулл-у.

Преузмите ХабитБулл из Апп Сторе-а

Преузмите ХабитБулл из Гоогле Плаи продавнице