Преведите и пошаљите текст из унутрашњости иОС тастатуре


Интернет и пренатрпано тржиште апликација за размену порука мање-више су уклонили све препреке за комуникацију које су можда постојале пре неколико деценија. Лакше је послати поруку некоме широм света него да вам храна буде достављена кући, па чак ни језик више није препрека. Велики број услуга вам омогућава да преводите текст и подржавате велики број језика. Упознајте ТрансКеи, бесплатну иОС апликацију за тастатуру која вам омогућава да куцате и преводите текст са тастатуре. Апликација подржава много језика укључујући клингонски. Можете да напишете нешто и да апликација то преведе за вас, или можете да копирате текст и налепите га на тастатуру апликације да видите шта то значи.

Инсталирајте ТрансКеи и идите на Подешавања>Опште>Тастатура да бисте га омогућили. Тастатури ће бити потребан пун приступ да би могла да преведе текст. Мораћете да користите и тастатуру за подразумевани језик и ТрансКеи када желите да преведете текст.

Користећи нормалну тастатуру, унесите текст који желите да преведете и копирајте га у међуспремник. Затим пређите на ТрансКеи тастатуру и кликните на дугме Пастебоард да бисте је налепили. Апликација ће превести текст, а дугмад за копирање и уметање текста ће заменити дугмад Пастебоард и Транслате.

Затим можете копирати текст и налепити га у неку другу апликацију или можете користити дугме Убаци да га уметнете уместо текста који сте унели на свом матерњем језику.

Апликација може аутоматски открити језик уноса и превести га на језик по вашем избору. Можете да изаберете на који језик желите да преведете тако што ћете га додирнути на тастатури или тако што ћете отићи у саму апликацију.

  Све нове функције приватности иПхоне-а у иОС-у 14

Лично, ова апликација ће бити веома корисна када требам да разговарам са колегама из цеха који говоре шпански.

Инсталирајте ТрансКеи из Апп Сторе-а