Превуците налево да бисте отказали претплату на билтен на свом иПхоне-у


Ако постоји нешто што је Тиндер доказао, то је да је превлачење налево најлакши начин да нешто одбијете и да то више никада не морате да видите. Тиндер је учинио превлачење улево синонимом за изговарање Не, а многе апликације које су развијене од тада користе тај гест као да су га одредили Аппле или Гоогле. Унролл.Ме се не разликује; то је апликација која се повезује са вашим налогом е-поште и проналази све билтене на које сте се претплатили. Затим сваки билтен представља као картицу коју можете да превучете налево да бисте је се решили и превуците удесно да бисте наставили да примате. Такође долази са функцијом Ролл Уп која вам омогућава да комбинујете билтене у један дневни сажетак за боље и боље читање.

Инсталирајте апликацију и пријавите се са својом адресом е-поште. Апликација ће приступити вашим имејловима и тражити дозволу да их чита и мења. Када се пријавите на услугу, дозволите јој да скенира ваше пријемно сандуче за билтене.

Унролл.ме ће затим представити сваки билтен као картицу. Картица вам показује од кога је билтен заједно са његовом темом. Превуците налево на картици да бисте отказали претплату на њу, превуците удесно да бисте наставили да је добијате и превуците, тј. превуците нагоре да бисте је укључили у дневни сажетак билтена који ће Унролл.Ме креирати посебно за вас.

Сваки пут када желите да промените које билтене добијате, можете да додирнете дугме за уређивање на врху и погледате комплетан резиме о томе како се обрађује билтен и промените га. Апликација подржава приказ листе за билтене на који можете да се пребаците уместо интерфејса налик картици. Апликација ће вас обавестити када добијете нову е-пошту за билтен ако омогућите обавештења са ње. Унролл.Ме је веома специфичан у погледу онога што ради, али је невероватно користан.

  Како блокирати свако помињање избора у САД 2016. са вашег Твиттер феед-а [Chrome]

Инсталирајте Унролл.Ме из Апп Сторе-а