Прегледајте и упоредите верзије прилога у Гмаил нитима [Chrome]


Е-пошта је алатка коју помињемо сваки пут када разговарамо о продуктивности. Престали бисмо, али е-пошта је и даље нешто што се људи боре да укроте и одузима сате времена које се може потрошити на стварни посао, па смо пронашли још једну нову алатку за лакше руковање е-поштом. То је проширење за Цхроме под називом Драфтабле за Гмаил које олакшава проналажење прилога који су заиста ажуриране верзије исте датотеке која се шаље поштом преко дугог низа разговора. Звучи као ноћна мора коју сте можда преживели? Покушавате да пронађете праву верзију документа јер нико не мисли да је додавање броја верзије наслову добра идеја? У томе вам помаже Драфтабле за Гмаил, између неколико других ствари које се односе на е-пошту и прилоге.

Драфтабле за Гмаил треба мало времена пре него што почне да ради за вас. Може потрајати до једног дана да се ваша е-пошта индексира и тражиће се дозвола за приступ вашем налогу. Када је ваш налог индексиран, можете отворити нит е-поште и екстензија ће на десној бочној траци приказати све документе који су приложени. Екстензија приказује када је прилог примљен и нумерише их за вас.

Драфтабле за Гмаил има услугу која ради иза себе која упоређује два документа ради разлика. Кликните на падајући мени Упореди, а затим изаберите два документа која желите да упоредите. Отвориће се нова картица и сервис иза екстензије ће пронаћи разлике између докумената. То је стандардно поређење текста, али вам мало олакшава посао. Лично сматрам да је индекс са временском ознаком на десној бочној траци сам по себи од помоћи у покушају да се пронађе прави документ.

  Топ 5 најбољих Коди додатака за фитнес и вежбање

Осим што упоређује два документа и наводи све прилоге послате у нити конверзације, Драфтабле за Гмаил додаје нову картицу Документи када тражите е-пошту од одређеног контакта.

На крају, али не и најмање важно, ако задржите курсор миша преко документа наведеног на десној бочној траци, он открива опције за прилагање документа новој поруци, његово преузимање, отварање документа и још много тога.

Драфтабле за Гмаил се заиста добро интегрише са Гмаил интерфејсом; ненаметљив је и заиста веома функционалан. Такође није ограничен само на разговоре путем е-поште о чему сведочи картица Документи која се додаје када тражите е-пошту. Заиста више нема шта да желите и само бољи приступ прилозима е-поште за уживање.

Инсталирајте Драфтабле за Гмаил из Цхроме веб продавнице