Претворите јединице помоћу ове апликације за дизајн материјала [Android]

Колико фунти у килограму? У време када калкулатори и паметни телефони нису били тако уобичајени, најбоље што сте могли да урадите је да научите мале трикове који би вам могли помоћи да добијете скоро процену. На пример, можете удвостручити вредност кг, а затим додати још пола да бисте добили довољну цифру колико фунти има у њему. На срећу, сада можете да конвертујете јединице са странице резултата Гоогле претраге или, ако сте ван мреже, можете да користите апликацију за конверзију као што је С Цонвертер. Подржава конверзију јединица за убрзање, валуту, површину, дигитално складиштење, енергију, силу, потрошњу горива и још много тога. Апликација ради одлично и ако желите још један разлог да је користите преко било које друге једноставне апликације за конверзију, узмите у обзир дизајн С Цонвертера који је сав материјал.

Покрените апликацију и она подразумевано поставља јединице за конверзију убрзања. Додирните икону апликације у горњем левом углу траке са радњама да бисте приказали фиоку за навигацију и можете да пређете на другу јединицу. С Цонвертер претвара ваш унос у све јединице одређене категорије уместо у само једну. На пример, маса се израчунава у тонама, кг, грамима, фунти, камену итд.

Ако су неке од јединица за вас бескорисне и само стварају неред, можете их сакрити из подешавања апликације. Додирните дугме више на траци са радњама да бисте отишли ​​на подешавања. Овде можете бирати између тамне и светле теме, онемогућити превлачење да бисте одбацили покрет и онемогућите калкулатор између осталог. Померите се надоле и видећете све подржане јединице наведене овде. Додирните оне које желите да сакријете и листа јединица у фиоци за навигацију ће бити очишћена.

  10 најбољих караоке машина за вашу следећу кућну забаву

Калкулатору се може приступити помоћу плутајућег дугмета на почетном екрану апликације. То је једноставан калкулатор и као лепа бочна функција која вам може, али не мора бити од користи. На крају, али не и најмање важно, апликација вам омогућава да додате прилагођену јединицу. Ово може бити јединица коју не подржава или буквално можете додати вредност јединице коју сте сами креирали. Да бисте креирали прилагођену јединицу, додирните дугме више и изаберите Цустом Унит. Попуните податке о јединици и сачувајте их. Аутоматски се групише са свим осталим јединицама у изабраној категорији и мора се изједначити са једном од постојећих јединица. На пример, ако бих додао банану као јединицу за површину или масу, морао бих да унесем колико је банана еквивалентно једном граму.

Апликација је материјални дизајн направљен како треба, па је рећи да има уредан чист интерфејс мало сувишно. Ради одлично и нема реклама.

Инсталирајте С Цонвертер из Гоогле Плаи продавнице