Преузмите Андроид Марсхмаллов функцију Дозе на старијим верзијама Андроида


Трајање батерије је један од главних фактора који узимамо у обзир приликом куповине паметног телефона. Сви паметни телефони, што се тиче маркетинга за њих, могу се похвалити смешно дугим трајањем батерије са једним пуњењем, али то је увек далеко од истине. Трајање батерије зависи од тога које апликације користите на телефону и колико дуго их користите. Такође зависи од тога које апликације дозвољавате да раде у позадини и колико опорезују вашу батерију док су у позадини. Андроид Марсхмаллов је представио нову функцију под називом ‘Дозе’ која помаже у очувању батерије искључивањем позадинског освежавања апликације. Функција је потпуно аутоматизована и не можете да одлучите када да је укључите или искључите. Све што можете да урадите је да искључите одређене апликације из функције Дозе. Ако користите старију верзију Андроид-а, било шта старије од Марсхмаллов-а, и желите да користите ову функцију, Дозе је бесплатна Андроид апликација која ради трик. Не морате да имате роот-ован уређај да би апликација радила.

Инсталирајте апликацију и покрените је. Апликација се аутоматски укључује, слично као функција у Марсхмаллов-у. Омогућава вам да ставите апликације на белу листу тако да ће наставити да раде у позадини када ваш уређај уђе у режим Дозе. Вреди напоменути да апликацију Андроид систем треба да држите на белој листи јер то ради званична функција Марсхмаллов.

Сама апликација ће радити у позадини и укључити режим Дозе када вам је батерија празна. Разлика између апликације и функције која је имплементирана у Андроид Марсхмаллов-у је у томе што можете да је укључите и искључите по сопственом нахођењу.

  10 најбољих апликација за певање караока за Андроид и иОС

Што се тиче карактеристика, ради оно што функција коју жели да опонаша ради, али дефинитивно има простора за побољшање. Изненађен сам што овде не постоји функција распореда како би корисник могао да аутоматизује када уређај пређе у режим дријемања. Функција распореда може омогућити кориснику да подеси временски термин за улазак у режим Дозе, или ограничење батерије након којег би режим требало да се активира. Уз то, за све који желе да добију ову функцију на старијем уређају или на оном који још увек није добио надоградњу, Дозе је веома чиста, добро дизајнирана апликација за трик.

Инсталирајте Дозе из Гоогле Плаи продавнице