Преузмите тамну тему за Фацебоок Мессенгер у Цхроме-у


Недавно је Фацебоок представио независан веб интерфејс за свој сервис за размену порука. За свакога ко користи Фацебоок као платформу за размену порука, али га често ометају вести које се стално ажурирају, Мессенгер интерфејс је био веома добродошао. Омогућава вам да искључиво шаљете и примате поруке, добијате обавештење на радној површини за нову поруку и искључите звук упозорења од контакта ако желите. Такође можете започети и пратити групне разговоре. Фацебоок Мессенгер – Тамна тема је проширење за Цхроме које додаје тамну тему Фацебоок Мессенгер-у како би вам олакшало разговоре које можете водити ноћу или при слабом осветљењу. Можете лако да прелазите између тамне теме и подразумеване беле теме помоћу дугмета уграђеног у интерфејс Месинџера.

Инсталирајте Фацебоок Мессенгер – Дарк Тхеме и идите на Мессенгер. Изаберите контакт и у горњем десном углу (поред дугмета Информације) видећете ново дугме „Тамно“. Кликните да бисте прешли на тамну тему.

Ево како ће то изгледати;

Светла бела је нестала и замењена је умирујућом тамно сивом која ће олакшати коришћење Мессенгер-а при слабом осветљењу, тј. ноћу. Налепнице такође изгледају прилично добро и можете лако да укључите/искључите тему. Екстензија користи колачиће да запамти вашу последњу преференцију. Ако одлучите да му не дозволите да користи колачиће, мораћете да изаберете тему сваки пут када отворите Мессенгер. Подразумева се да је ово можда нешто што је Фацебоок требало да укључи подразумевано. Свакако бих га поздравио у мобилној апликацији Мессенгер јер је сјајна бела позадина довољна да вас заслепи ако је погледате ноћу.

  11 најбољих апликација за продају одеће на мрежи

Инсталирајте Фацебоок Мессенгер – тамну тему из Цхроме веб продавнице