Приватно делите контакте између Андроид и иОС уређаја

Паметни телефони су постали паметнији током година. Оно што је некада био незграпан уређај који смо држали у џеповима за телефонске позиве, претворио се у вишенаменску машину која нам омогућава да играмо игрице, стриминг ХД видео записе и слушамо музику у покрету. Али оно што се није толико променило код паметних телефона је начин на који управљамо нашим контактима. Наравно, сада можете да синхронизујете цео адресар са Гоогле-ом или иЦлоуд-ом, али када је у питању њихово дељење са другима, подразумевана решења и даље остављају да желимо више. ЦонтацтБок је нова апликација за Андроид и иОС која се бави овим проблемом омогућавајући корисницима да креирају прилагођене листе контаката и приватно их шаљу својим пријатељима путем текста или е-поште.

Употреба ЦонтацтБок-а је једноставна и лако разумљива. Први корак када покренете апликацију је да региструјете нови налог тако што ћете се пријавити са својом е-поштом и бројем телефона. Након навођења тачних акредитива, ЦонтацтБок шаље сигурносни код потврде путем СМС-а који ћете морати да унесете када се то од вас затражи. Такође шаље поруку за верификацију на наведену е-пошту, тако да не заборавите да верификујете и то.

Главни кориснички интерфејс ЦонтацтБок-а је прилично једноставан, интуитиван и лак за навигацију. Садржи неколико лажних листа контаката да бисте добили основну идеју о томе како функционише. Можете да додирнете ове контакте да бисте видели додатне информације као што су узорке листе контаката, као и да их избришете. Превлачењем са леве ивице екрана открива се мени бочне траке где можете да креирате нове листе контаката, прегледате постојеће, приступите свом профилу као и сва обавештења која имате у вези са листама контаката које се деле са вама.

  Како покренути Андроид 12Л на рачунару

Прављење прилагођене листе контаката је такође прилично лако; додирните дугме у горњем десном углу на екрану „Моје листе контаката“ (или његову пречицу у менију бочне траке), унесите име за своју листу и почните да додајете контакте. Можете додати онолико контаката на своју листу колико желите. Апликација вам омогућава не само да увезете податке о контакту из свог адресара, већ и да креирате нови контакт од нуле. Након тога, можете лако да делите листу тако што ћете додирнути средње дугме испод, или можете послати поруку појединцима или групама да их обавестите о листи.

Када делите листу са било ким другим, они могу да јој приступе све док имају инсталиран ЦонтацтБок на свом уређају. Листа се затим ажурира када било који корисник измени ове детаље. Рекавши то, ЦонтацтБок вам такође омогућава да дозволите или блокирате људе да га уређују, или да опозовете нечији приступ.

Једина мана је то што од ваших прималаца захтева да инсталирају и ЦонтацтБок на свој уређај. Али упркос томе, то је заиста одлична апликација која вам може помоћи да брзо делите контакте са другима.

Инсталирајте ЦонтацтБок за Андроид

Инсталирајте ЦонтацтБок за иОС