Придружите се састанку преко везе

Гоогле Меет постоји годинама, и много пре него што се велики број људи нашао на мрежи током пандемије. Једна од главних предности Гоогле Меет-а је то што га већина људи већ има. Можете га користити са Гоогле налогом (или без њега), и бесплатан је.

Гоогле Меет нема многа ограничења која ћете наћи на бесплатном Зоом налогу и недостају му многе компликације Мицрософт тимова. Одличан је за састанке на мрежи који захтевају мало подешавања, али су им потребни моћни алати.

Гоогле Меет: Придружите се састанку

Као и многе алатке за састанке на мрежи, кључ за придруживање Гоогле Меет састанку је веза до састанка. Имате избор да се пријавите помоћу свог Гоогле налога и придружите му се или да се придружите састанку без налога.

Линк за Гоогле Меет

Да бисте се придружили Гоогле Меет састанку, потребна вам је веза до њега. Веза за састанак може бити;

Налази се у позиву за састанак
Дели директно домаћин састанка путем е-поште или апликације за ћаскање

Када добијете везу, можете се придружити састанку. Имајте на уму да нећете моћи да се придружите састанку који није започео. Ако уђете на састанак пре него што је почео, бићете стављени у ред. Тек када вам домаћин састанка дозволи да уђете на састанак, биће вам дозвољен улазак.

Гоогле Меет се придружи састанку

Можете да се придружите Гоогле Меет састанку са радне површине преко модерног прегледача на рачунару. Не постоји наменска апликација за рачунар за Гоогле Меет.

  Како заказати Гоогле Меет састанак

Отворите свој претраживач.
Унесите везу до састанка у УРЛ траку и додирните Ентер.
Пријавите се на свој Гоогле налог ако желите.
Ако не желите да се пријавите помоћу Гоогле налога, унесите име и кликните на Придружи се.
Сачекајте да вас домаћин састанка пусти на састанак.

Напомена: Ваш претраживач ће тражити дозволу да приступи микрофону и камери када посетите везу за састанак. Да бисте били чули када говорите током састанка, мораћете да дозволите прегледачу приступ микрофону. Ако желите да се придружите са видео снимком, дајте прегледачу приступ вашој веб камери.

Да бисте се придружили Гоогле Меет састанку са телефона, пратите ове кораке.

Инсталирајте апликацију Гоогле Меет на телефон. Доступан је за Андроид и за иОС.
Отворите апликацију и пријавите се помоћу Гоогле налога.
Додирните Придружите се састанку.
Унесите везу до састанка.
Додирните Придружи се.

Напомена: Морате дозволити апликацији Гоогле Меет приступ микрофону и камери када је први пут инсталирате.

Закључак

На мобилним платформама не постоји опција да се придружите састанку без пријављивања на Гоогле налог. Можете покушати да се пријавите на састанак, али то значи да нећете делити ниједан видео/екран.