Приступите виџетима са било ког екрана, било које апликације на свом телефону [Android]

Шта може да уради плутајуће дугме на екрану? Скоро све што се може замислити. То је један од најчешћих начина на који програмери чине својим апликацијама лако доступним са било ког екрана на уређају. флиппр је Андроид апликација која уклања све ваше виџете једним потезом. Додаје плутајуће дугме које можете да превучете да бисте приступили виџетима из других апликација. Апликације настављају да раде када користите виџет и можете да га превучете и вратите се у апликацију када завршите. Поред позивања виџета, апликација вам такође омогућава да креирате групе виџета и прелазите између њих, све помоћу дугмета апликације.

Покрените апликацију и креирајте своју прву групу. Можете да групишете апликације на основу типа виџета које сте им додали. Унесите име и додирните дугме зупчаника да бисте му додали виџете. Апликација не додаје виџете и можете одабрати само оне који су већ инсталирани на вашем телефону. Када креирате групе и додате виџете у њих, додирните дугме за репродукцију на врху.

У области за обавештења ће се појавити обавештење које указује да је апликација покренута. Можете да зауставите апликацију из обавештења. Плаво дугме је додато са леве стране екрана. Додирните и превуците је да бисте приказали групу виџета у тренутној групи и користите их као што бисте иначе радили са почетног екрана. Када превучете дугме, појављује се преклапање које ће вам рећи која је активна група. Да бисте променили групе, апликација вас упућује да превучете дугме хоризонтално, али нисмо имали успеха са тим.

  Како да ваша гаражна врата буду паметна

У подешавањима апликације можете омогућити апликацију при покретању и онемогућити обавештење о покретању апликације. Ако се виџети не уклапају тачно у ширину и висину вашег екрана, можете повећати или смањити број редова и колона конфигурисаних за ваш покретач из подешавања апликације. Дугме апликације, односно облачић се може преместити и додати на супротну страну екрана. Величина се може повећати и учинити провидном или мање непрозирном. Можете да онемогућите називе група и виџета и подесите виџете да се аутоматски сакрију након што ступите у интеракцију са једним од њих.

Апликација добро функционише све док се пребацујете између виџета унутар једне групе, али пребацивање између група не функционише и не постоји заобилазно решење за то. Апликација неће радити са виџетима које је на вашем систему развио и инсталирао произвођач вашег уређаја.

Инсталирајте флиппр из Гоогле Плаи продавнице